”Poate mai are un prieten”. Duckadam pune ”tunurile” pe Coman. Declarația care spune totul

Bogdan Solomon 30.08.2023, 08:22
”Poate mai are un prieten”. Duckadam pune ”tunurile” pe Coman. Declarația care spune totul

Helmut Duckadam nu s-a sfiit să pună tunurile pe Florinel Coman în contextul declarațiilor oferite de acesta la finalul meciului cu UTA. „Eroul de la Sevilla” a identificat și marea problemă cu care se confruntă FCSB.

Duckadam îl pune la zid pe Florinel Coman. Declarația care nu lasă loc de interpretări

Imediat după fluierul final al partidei care a consfințit prima înfrângere a vicecampioanei în actuala stagiune, Florinel Coman a vorbit despre relația apropiată cu Darius Olaru. Cei doi au combinat la faza golului din minutul 4.

Duckadam nu a fost, însă, deloc încântat. Afirmațiile respective i-au întărit convingerea că FCSB se bazează pe individualități, în loc să formeze un grup în adevăratul sens al cuvântului.

„Eu am mai sesizat un lucru la declarația lui Coman. A zis că se înțelege bine cu Olaru, atât. Deci, cu Olaru. Acolo e fiecare pentru el sau poate că mai are un prieten, cum se întâmplă cu cei doi. În rest, fiecare pentru el. Același lucru îl fac și pe teren.

Eu m-am plictisit și cred că și lumea s-a plictisit de când tot repet. FCSB nu are joc de echipă, nu are antrenor, nu are nimic. La ei, dacă nu fac diferența Coman, Olaru sau mai știu eu cine, n-au joc de echipă. N-au nici lot”, a declarat fostul mare portar al Stelei, la Digi Sport.

Florinel Coman va fi amendat pentru eliminarea din meciul cu UTA

În altă ordine de idei, Gigi Becali a afirmat răspicat că Alexandru Pantea și Florinel Coman vor fi aspru pedepsiți pentru cartonașele roșii încasate în meciul de la Arad. Cel din urmă – la adresa căruia a avut și un derapaj rasist – va primi o amendă de 10.000 de euro.

„O să-i dau amendă, dar nu vreau nici să-i dau să-l usture la os, că am nevoie de el. După, poate face pe supăratul, ca Miculescu, ca George Popescu (n.r. Tavi), și nu mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Eu am 65 de ani, mai stau să mă uit toată ziua la fotbal. Cum să-ți permiți așa ceva?

Unde a văzut Coman vreodată în fotbalul european la Neymar, Mbappe, Ronaldo, să facă așa ceva? Ce mă, ești țigan, cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, mă bagă și la discriminare. Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Ce e asta? Eu nu înțeleg”, a răbufnit finanțatorul formației din Berceni.

Urmăriți Playsport.ro și pe