OFICIAL: Sergio „Kun” Aguero a fost prezentat de Barcelona! Ce contract a semnat starul argentinian pe Camp Nou

Sorin Chiriac / 31.05.2021, 17:13

Pofta lui Leo Messi a fost îndeplinită de Joan Laporta. Șansele ca vedeta să continue la FC Barcelona au crescut enorm, dacă mutarea pregătită de Joan Laporta se adeverește. Fanii catalanilor așteaptă cu sufletul la gură, ca să primească vestea bună. Un superatacant este așteptat să semneze chiar în cursul zilei de luni cu clubul catalan.

Atacantul este unul din cei mai buni prieteni ai lui Leo Messi, iar această veste ar putea contribui la rămânerea decarului pe Camp Nou. Mai ales că Laporta îi pregătește un contract interesant, care l-ar putea ține la club cu mult după ce cariera acestuia se va încheia.

Pofta lui Leo Messi a fost îndeplinită de Joan Laporta. Șansele ca vedeta să continue la FC Barcelona au crescut enorm

Update. Barcelona a anunțat oficial transferul lui Kun Aguero!

Kun Aguero a semnat un contract care este valabil până la sfârșitul sezonului 2022 – 2023, iar clauza sa de reziliere va fi de 100 de milioane de euro. Sergio Aguero se va alătura Barcelonei la 1 iulie, când îi va expira oficial contractul cu Manchester City. Prezentarea lui „Kun” va avea loc luni, începând cu ora 18:00 (n.r. – ora 19:00 a României)”, se arată pe site-ul clubului catalan.

Aguero a semnat cu Barcelona
Aguero a semnat cu Barcelona

Presa din Spania a anunțat că fostul vârf de la Manchester City, Kun Aguero, este deja în Barcelona. Argentinianul este aștpetat să efectueze vizita medicală cât mai repede, iar apoi transferul lui ar deveni oficial. Ar fi o lovitură pentru Barcelona, mai ales că echipei lui Koeman i-a lipsit un adevărat marcator în acest sezon. Modul cum catalanii au renunțat la Luis Suarez sezonul trecut l-au afectat pe Messi, dar a și ajutat Atletico să ia titlul.

Aguero a ratat șansa de a se despărți de City din postura de câștigător al Ligii Campionilor

Acum, Leo ar putea lucra în atac cu un alt bun prieten al lui, Kun Aguero. Atacantul s-a despărțit după un deceniu de Manchester City. Aguero nu s-a putut bucura de o victorie în Liga Campionilor, așa că va spera să reușească acest lucru alături de amicul MEssi, la Barcelona. Barcelona este așteptată să anunțe transferul chiar în cursul zilei de luni. După aceea, jucătorul va merge alături de echipa națională, pentru Copa America. Barcelona nu va plăti niciun ban pentru Aguero.

Schimbări mari la Barcelona

Președintele Laporta are planuri mari în această vară. Șeful clubului nu a fost mulțumit de finalul sezonului și de faptul că Messi și compania se pot lăuda doar cu un singur trofeu: Cupa Spaniei. De aceea este pregătit să facă schimbări importante și la nivel de lot, dar și când vine vorba de staff-ul tehnic.

Laporta este conștient că problemele financiare pot afecta statutul Barcelonei în Europa, dar are avantajul că poate realiza transferuri importante fără a plăti nimic. Aguero este ca și rezolvat, dar și Memphis Depay și Eric Garcia sunt așteptați zilele viitoare. Atacantul olandez poate reprezenta o nouă opțiune fantastică în atac, iar Garcia este văzut drept viitorul Gerard Pique. Amândoi fotbaliști pot fi aduși fără a plăti sume de transfer.

Cu aceste transferuri, Laporta speră să îl convingă pe Messi să continue la Barcelona. Mai are până pe 30 iunie, dată la care argentinianul devine liber de contract.