Portarul campioanei CFR Cluj vrea la Rapid. Declarație de apreciere pentru galeria și echipa giuleșteană

Bădulescu Silvian / 30.12.2021, 20:24
Portarul campioanei CFR Cluj vrea la Rapid. Declarație de apreciere pentru galeria și echipa giuleșteană

Cristi Bălgrădean, portarul celor de la CFR Cluj, va intra în ultimele șase luni de contract cu ardelenii. Acesta nu exclude posibilitatea plecării de la echipa antrenată de Dan Petrescu. Mai mult de atât, acesta ar accepta o eventuală ofertă din partea celor de la Rapid București.

Trecut pe la Dinamo București și FCSB

Goalkeeper-ul clujenilor a fost legitimat la Dinamo Bucureșt în perioada (2010-2014) și FCSB (2018-2020), astfel ar urma să „completeze” trioul echipelor din capitală.

În iarna lui 2019, portarul se afla în ultimele șase luni de contract cu gruparea patronată de FCSB. Atunci, el a semnat cu rivala CFR Cluj și a stârnit un val de critici la adresa sa, în special de la patron. Acum, el se află într-o situație similară, deoarece de la 1 ianuarie va intra în ultimele șase luni de contract și este liber să negocieze cu orice echipă dorește.

Cristi Bălgrădean joacă la CFR Cluj din 2020, timp în care a bifat 53 de partide, atât în Liga 1, Cupa României sau Supercupa României, cât și în Europa, fie că a fost vorba de calificări sau grupele UEFA Conference League. El are în palmares un campionat și o supercupă cu CFR-ul, precum și o Cupă a României și o Supercupă a României alături de Dinamo București.

„Mai vreau să joc cât mă mai ține fizicul”

Trecut pe la cele două echipe din București, acesta se gândește să bifeze și cea de-a treia echipă, Rapid București. 

Trei-patru ani vreau să mai joc. Cât mai mult, cât mă duce fizicul. Mai am șase luni de contract cu CFR. Prima opțiune o are CFR. Au fost discuții, dar se vor materializa în cantonamentul din Spania.

Când m-am apucat de fotbal, nu m-aș fi gândit că o să ajung să joc și la Dinamo, și la Craiova, și la Steaua (n.r. – FCSB), și la CFR. Mai lipsește una din palmares, Rapid. Mai e timp, să vedem ce se va întâmpla acum cu CFR, dacă voi prelungi sau nu” a declarat acesta pentru Telekom Sport.

De asemenea, pentru el există interes și din Cipru. Acesta este monitorizat de către o echipă din prima ligă, conform Kerkida, dar nu s-a menționat și numele acesteia.

Într-adevăr, sunt echipe care sunt în suferință și ar avea nevoie de el. E foarte posibil ca, din punctul ăsta de vedere, mutarea să se facă la un moment dat, dacă el va dori să plece de la CFR, dar cu siguranță interes din Cipru există pentru el”.