Poza care pune pe jar fanii lui Maradona! Teoria conspirației din seara de Revelion. Ăsta e Diego!?

Sorin Chiriac 31.12.2020, 19:16
Poza care pune pe jar fanii lui Maradona! Teoria conspirației din seara de Revelion. Ăsta e Diego!?

Una dintre cele mai incredibile teorii ale conspirației din istorie a fost lansată chiar în ultima zi din 2020. O fotografie cu un bărbat ce seamănă leit cu Diego a fost aruncată pe internet și face valuri! Se întâmplă la nici două luni de la moartea marelui fotbalist argentinian. Care, iată, face vâlvă și după dispariția sa!

Poza care pune pe jar fanii lui Maradona!

Sosie Maradona
Aceasta este poza cu vânzătorul de ziare care i-a pus pe jar fanii înfocați ai lui Diego

Ultimele veșți despre Maradona se referă de fapt la niște imagini care circulă în mediul online și care au împărțit lumea în două. Această fotografie se pare că ar fi cea a unui vânzător de ziare din Santiago de Chile. Acesta seamănă incredibil de mult cu Diego! Prilej pentru cei care l-au iubit enorm pe D1OS și cărora încă nu le vine să creadă că a dispărut să speculeze. Și anume că Diego ar fi încă viu. Cu atât mai mult cu cât ”vânzătorul de ziare” poartă un tricou cu inițialele DM (Diego Maradona). Nu este încă foarte clar dacă este doar o simplă coincidență sau o farsă a cuiva. Cert e că există suficienți oameni care să creadă în teoria conspirației. Oricât de neverosimilă ar părea.

S-a aflat motivul care i-a adus moartea lui Diego Maradona la doar 60 de ani

Fostul mare fotbalist nu și-a revenit după operația de pe creier, efectuată cu puțin timp înainte să moară. În documentarul celor de la Discovery se arată cu fostul mare fotbalist a fost afectat și de loviturile primite pe teren.

Diego Maradona Argentina
Maradona a fost unul dintre cei mai tehnici fotbaliști din istorie

Maradona a fost un fotbalist extrem de tehnic, iar pentru asta a fost faultat dur de multe ori. Adversarii lui, incapabili să îi reziste altfel, apelau la tot felul de lovituri și faulturi grosolane. Ca să reziste, argentinianul a trebuit să apeleze des la injecții. Care, iată, se că au ajuns să îl afecteze pe termen lung.

„Aproape sigur i s-a administrat cortizon intravenos. Pe termen lung, acesta poate afecta organe cum ar fi inima” a mărturisit Sanjay Sharma, profesor de cardiologie sportivă.

La Barcelona a început să consume cocaină

Jimmy Burns, autorul celebrei biografii a argentinianului, „Mâna lui Dumnezeu”, a explicat când a început dependența de cocaină. „Când a ajuns la Barcelona, totul s-a schimbat. Consuma cocaină ca pe o băturuă din club. Pocnea din degete sau dădea un telefon și obținea orice dorea”. Nici n u este greu de crezut, dacă ne gândim la popularitatea de are se bucura Diego încă de pe atunci.

Urmăriți Playsport.ro și pe