POZE TARI. Bali, Maldive, Dubai. Cum așteaptă Revelionul fotbaliștii din Liga 1

Marian Cărăvan 31.12.2020, 16:40

Într-un an atipic, cu multe restricții impuse de pandemie, unii dintre fotbaliștii români au ales să petreacă vacanța de iarnă în locații exotice. Cum așteaptă Revelionul foști și actuali fotbaliști din Liga 1.

Cum așteaptă Revelionul fotbaliștii din Liga 1. Florin Gardoș e în Dubai

Mai mulți fotbaliști români se află în această perioadă departe de casă, în vacanțe exotice. Cum așteaptă Revelionul fotbaliștii din Liga 1. Se bucură de zilele de sărbătoare și așteaptă Revelionul în locații exotice. Unul dintre ei este Florin Gardoș, fotbalist la prim-divizionara Academica Clinceni. După ce a petrecut Crăciunul acasă, la Satu Mare, fotbalistul a ales o destinație exotică pentru Revelion. Fundașul de 32 de ani se află în Dubai, alături de soția sa, și profită din plin de scurta pauză de iarnă din Liga 1. Un mare fan al fripturii de vită, Florin Gardoș a dat o fugă și pe la celebrul restaurant din Dubai al lui Salt Bae, acolo unde a fost și jucătoarea de tenis Bianca Andreescu.

După vacanța exotică, Florin Gardoș se va întoarce în România, pentru a-și relua pregătirile alături de colegii de la Academica Clinceni. La jumătatea sezonului regular, formația sa se află pe loc de play-off. Academica e pe 5, cu 25 de puncte.

Născut la data de 29 octombrie 1988, Florin Gardoș are o cotă de piață de 300.000 de euro.

Cum asteapta Revelionul fotbalistii din Liga 1. Adi Popa se afla in Maldive cu sotia sa
Cum asteapta Revelionul fotbalistii din Liga 1. Adi Popa se afla in Maldive cu sotia sa

Adi Popa s-a despărțit de FC Voluntari, dar s-a „lipit” de o vacanță în Maldive

Adi Popa tocmai și-a reziliat contractul cu prim-divizionara FC Voluntari. Asta nu l-a împiedicat să plece într-o vacanță exotică, alături de soția sa, Mădălina. Cei doi au ajuns în Insulele Maldive imediat după Crăciun și nu-și refuză nicio plăcere. Maldive este o destinație preferată pentru fotbalistul Adi Popa și partenera sa de viață. Iar Mădălina știe cum să se bucure la maxim de acest răsfăț de final de an. Și împărtășește asta cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale. Fotografiile postate din vacanța exotică fac furori pe internet. În ceea ce-l privește pe Adi Popa, fotbalistul se descătușează după un an tensionat.

Adi Popa s-a aflat în primăvară pe lista fotbaliștilor trimiși de Gigi Becali în șomaj tehnic, pentru că nu a acceptat înjumătățirea salariului. Conflictul a dus la despărțirea de FCSB, dar Adi Popa tot iese în câștig. Are de primit peste 50.000 de euro de la patronul FCSB.

Razvan Rat a ajuns in Bali
Razvan Rat a ajuns in Bali

Răzvan Raț se destinde în Bali

Fostul internațional Răzvan Raț completează și el lista fotbaliștilor care bifează escapade exotice. Fotbalistul care a jucat timp de zece ani la Șahtior Donețk sub comanda lui Mircea Lucescu e și el departe de țarî. E dinainte de Crăciun în Bali, în îndepărtata Indonezie, și va mai zăbovi pe aici și după Revelion. O vacanță superbă, alături de familie.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe