Prefațăm ”finala” din Bănie: Craiova – FCSB și aflăm ce investitori vin la Dinamo! În DIRECT, la PlaySport LIVE, azi, de la 18:00!

Sorin Chiriac / 06.05.2022, 16:51

În această seară, facem spectacol la PlaySport LIVE! Prefațăm derby-ul de duminică: CS Univeristatea Craiova – FCSB, cu glorii din cele două tabere. Și aflăm de la administratorul special al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, totul despre investitorii care ar putea salva clubul din Ștefan cel Mare!

În această etapă, se poate decide în mare măsură viitoare campioană a României. Și asta pentru că avem prima ”finală”, dintre CS Univeristatea Craiova și FCSB, meci ce se va disputa duminică, de la 19:30. Se anunță un vulcan în Bănie. Fanii oltenilor vor crea o atmosferă incediară, iar FCSB știe că nu are decât varianta victoriei. Este foatrte importnat însă și ce s eva întâmpal cu o zi îninate, sâmbătă, atunci când CFR Cluj joacă contra lui FC Argeș.

”Nu mai luăm în calcul titlul!”

Universitatea Craiova este la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu trei etape înainte de finalul Ligii 1, însă patronul Mihai Rotaru spune că echipa sa a pierdut deja titlul: ”Titlul nu-l luăm în calcul în acest sezon. Din păcate, l-am pierdut de mult timp, nu acum, dar avem lupta pentru locul doi”.

Totuși, oltenii dau o importantă specială partidei, lucru confirmat de președintele Sorin Cârțu. Oficialul oltean este de părere că fundașii Craiovei pot să-l blocheze mai ușor pe Octavian Popescu, decât pe Darius Olaru sau Florinel Coman: ”De la FCSB, mare atenție trebuie să-i acordăm lui Olaru, e un fotbalist într-o formă deosebită. De asemenea, pe Coman îl văd ca pe o fiară rănită și vrea să recupereze timpul pe care l-a pierdut cu accidentările. Octavian Popescu nu e un jucător pe care să nu poți să-l blochezi. După mine, eu știu cum trebuie făcut cu Octavian Popescu. La Octavian Popescu, cel care este în zona lui trebuie să-l întâmpine, apoi să coboare un dublaj. Gata, s-a terminat! Ce să facă, să ia mingea printre 3-4 jucători? Nu poate!”.

De partea cealaltă, jucătorii de la FCSB sunt conștienți că, dacă CFR câștigă cu FC Argeș, doar o victorie la Craiova îi mai ține în lupta pentru titlul de campioană, astfel că partida se anunță extrem de interesantă. Rămâne de văzut cât de inspirați vor fi talentații jucători bucureșteni, care își amintesc faptul că la ultimul meci direct au pierdut cu 2-0, pe teren propriu.

Anunț uriaș pentru Dinamo. “E vorba despre niște oameni cu resurse”

Răzvan Zăvăleanu a anunțat că la Dinamo ar putea veni în perioada următoare noi investitori, care să ajute clubul să iasă din situația disperată în care se află și să revină în elita fotbalului românesc. Reprezentantul administratorului judiciar al formației din Ștefan cel Mare a dezvăluit că se află deja în negocieri destul de avansate cu respectivii oameni de afaceri și s-a arătat foarte optimist în privința șanselor de reușită ale acestora.

În DIRECT, la PlaySport LIVE, Răzvan Zăvăleanu va lămuri cum stau de fapt lucrurile cu acești investitoti, cât de avansate sunt negocierile și ce planuti au oamenii cu bani gata să investească la gruparea din Ștefan cel Mare. Se pare că aceștia nu condiționează eventualul parteneriat de rămânerea echipei în Liga 1, deși acesta ar fi un aspect foarte important.

PlaySport LIVE, AZI, de la 18:00!

Astăzi, de la orele 18:00, la PlaySport LIVE, jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, alături de invitații lor, vor analiza lupta în trei la titlu, dar și situația de la Dinamo.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.