Germania și Belgia pleacă acasă de la Mondial! FCSB și CFR își câștigă restanțele. Comentăm alături de Cristi Bud, la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 02.12.2022, 15:30

Aseară am avut parte de primul mare șoc al Mondialului din Qatar: multipla campioană mondială, Germania, a părăsit competiția! Japonia, echipa care i-a învins pe nemți în primul meci de la Doha, a bătut și Spania, cu același scor, 2-1, și astfel Germania pleacă acasă. Ea se alătură unei alte echipe europene eliminate tot ieri, Belgia, care nu a reușit decât un 0-0 la Croația. Aseară, pentru câteva minute, chiar și Spania era eliminată, atunci când Costa Rica a condus Germania!

Și partidele din această seară sunt extrem de interesante. Vor juca Brazilia și Portugalia lui Cristiano Ronaldo, care sunt deja calificate, dar și alte echipe de top riscă să plece acasă. În primul rând, Uruguay, care mai are doar șanse matematice de calificare, iar în grupa Selecao, Elveția, Camerun și Serbia luptă pentru singurul loc rămas disponibil pentru optimile de finală.

Mergem în DIRECT la Doha!

Așa cum v-am obișnuit deja, pe tot parcursul Cupei Mondiale, și în această seară vom avea, Playsport LIVE, transmisie în DIRECT de la fața locului. Trimisiul special al Playsport.ro la Campionatul Mondial, jurnalistul Justin Gafiuc, ne va ține la curent cu tot ce mișcă în Qatar Colegul nostru va relata toate evenimentele, știrile și reacțiile la cald, de dinaintea și de la finalul partidelor. Așa cum v-am obișnuit, el va încerca să răspundă și întrebărilor voastre, privitorilor noștri! La fel ca și în edițiile trecute, diseară vom merge la Doha, pentru a lua pulsul străzii și al suporterilor de la această Cupă Mondială, care devine din ce în ce mai atractivă.

Comentăm partidele din Superligă, alături de Cristi Bud

Astăzi, la Playsport LIVE, nu vom vorbi însă doar despre Campionatul Mondial, ci și despre fotbalul nostru, pentru că s-au jucat în aceste zile trei meciuri restante ale echipelor care ne-au reprezentat în cupele europene. Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 1-1, FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3 și FC Botoșani FCSB 2-3 s-au terminat cele trei partide.

Invitatul Playsport LIVE de astăzi este Cristi Bud, dublu campion cu CFR Cluj, în prezent jucător la ACS Dinamo, în Liga 4. Împreună cu Cristi Bud, vom comenta ultimele rezultate din Superligă, etapa a 19-a, care debutează astăzi, dar și partidele de la Cupa Mondială.

Comentăm alături de voi, suporterii, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanuvor fi, ca de obicei, în formă maximă și vor veni cu ultimele noutăți de la Campionatul Mondial din Qatar, dar și din fotbalul românesc. Așa cum v-am obișnuit deja, voi, cei care ne priviți, sunteți parte importantă a emisiunii Playsport LIVE! Vom intra în legătură directă cu voi, vă vom citi mesajele și îi vom adresa întrebările noastre invitatului nostru.

După cum știți deja, Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe