Prefațăm meciul de totul sau nimic pentru Dinamo, la PlaySport LIVE, alături de Cristi Pulhac! În DIRECT, de la 18:00!

Sorin Chiriac / 27.05.2022, 10:39

Mai sunt doar câteva zile până la meciul retur din cadrul barajului de retrogradare/promovare în Liga 1, iar Dinamo pregătește această partidă considerată istorică în liniște. Formația din „Groapă” trebuie să întoarcă un deficit de 2 goluri pentru a-și menține locul în prima ligă.

Răzvan Zăvăleanu, vizită în cantonamentul fotbaliștilor de la Săftica

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL, a făcut ieri o vizită jucătorilor lui Dinamo aflați în cantonamentul de la Săftica.

Din informațiile Playsport.ro, cel care a pus, alături de Nicolae Badea, Marian Iuhasz, Gheorghe Nițu, Claudiu Ciolan și Claudiu Florică, bani pentru super-prima de 75.000 de euro promisă echipei în cazul salvării de la retrogradare, i-a încurajat pe fotbaliștii dinamoviști și a purtat o discuție cu antrenorul Dusan Uhrin jr. vizavi de partida programată duminică.

Se joacă cu ”casa închisă”! S-au vândut peste 13.000 de bilete!

Manșa a doua se va juca cu casa închisă. Peste 13.000 de bilete au fost vândute prin intermediul platformei online www.bilete.ro, iar partida este considerată una „cu grad ridicat de risc”. În acest sens, Jandarmeria va fi prezentă în număr mare atât în stadion, cât și în jurul acestuia.

Chiar dacă galeriile celor două echipe sunt înfrățite și, cel mai probabil, nu vor exista conflicte între suporteri, Jandarmeria își va lua măsuri speciale pentru acest joc.

Acest lucru a fost decis ca o măsură de precauție în cazul unui rezultat defavorabil echipei din „Ștefan cel Mare” și a unei eventuale răzbunări a suporterilor dinamoviști pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr. dacă aceștia nu vor întoarce soarta rezultatului din tur.

Una rece, alta caldă pentru Dinamo

Sursele Playsport.ro menționează schimbări și în ceea ce privește lotul disponibil pentru duminică, Dusan Uhrin jr. nu se va putea baza pe argentinianul Jonathan Rodriguez, titular pe „Cluj Arena”. Acesta s-a accidentat și nu poate evolua cu Universitatea Cluj.

Pe de altă parte însă, Mirko Ivanovski, cel care a purtat banderola de căpitan în câteva ocazii în acest sezon, este refăcut și poate fi utilizat în manșa retur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Prefațăm meciul de duminică PlaySport LIVE, alături de Cristi Pulhac! În DIRECT, de la 18:00!

Astăzi, de la orele 18:00, la PlaySport LIVE, jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu îl vor avea invitat pe fostul jucător al lui Dinamo, Cristi Pulhac, care va vorbi despre acest meci crucial pentru istoria clubului din Ștefan cel Mare.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.