Preia sau nu Dan Petrescu pe Kayserispor? Anunțul făcut de presa din Turcia despre fostul antrenor al CFR-ului

Marian Cărăvan 07.01.2021, 19:06
Preia sau nu Dan Petrescu pe Kayserispor? Anunțul făcut de presa din Turcia despre fostul antrenor al CFR-ului

După ce s-a despărțit de campioana CFR Cluj, Dan Petrescu nu a dus lipsă de oferte. „Bursucul” este tot mai aproape de parafarea unui contract cu Kayserispor.

Preia sau nu Dan Petrescu pe Kayserispor?

După ce la un moment dat varianta Kayserispor părea să pice, Dan Petrescu se apropie din nou de semnarea unui contract cu formația turcă. Fostul antrenor al campioanei României, CFR Cluj, o va prelua pe Kayserispor, în acest moment penultima clasată din Super Lig.

A apărut și dovada că asta se va întâmpla. Persoanele care formează staff-ul tehnic al lui Dan Petrescu au primit azi biletele de avion, urmând să ajungă la noapte în Turcia. Și Dan Petrescu este așteptat, după ce a participat la negocieri în Dubai cu președinta celor de la Kayserispor, informează Digi Sport.

Conform sursei citate, Dan Petrescu va parafa un contract pe jumătate de sezon, cu drept de prelungire, totul în funcție și de rezultatele echipei din partea a doua a campionatului, dar și în funcție de cum se va adapta românul la noua echipă.

Preia sau nu Dan Petrescu pe Kayserispor?
Preia sau nu Dan Petrescu pe Kayserispor?

Trei fotbaliști români joacă la Kayserispor

La Kayserispor joacă trei fotbaliști români: Silviu Lung jr., Cristian Săpunaru și Denis Alibec. Ultimii doi au fost titulari în victoria lui Kayserispor, 1-0 contra celor de la Denizlispor. În meciul disputat miercuri, Kayserispor a pus capăt unei serii de patru înfrângeri și acum are speranțe de ieșire din zona fierbinte a clasamentului. Deocamdată, Kayserispor, echipă pe care o va antrena Dan Petrescu, se află pe locul 20 (penultimul), cu 13 puncte.

Numărul fotbaliștilor români de la Kayserispor ar putea crește. Și asta pentru Dan Petrescu vrea să facă o achiziție importantă. Cunoscut pentru organizarea perfectă a trupelor sale, Dan Petrescu vrea să realizeze un prim transfer în perioada imediat următoare. Pe lista tehnicianului se află Andrei Burcă. Jucătorul în vârstă de 27 de ani este unul dintre cei mai curtați fotbaliști români ai momentului. După ce a debutat de curând în prima reprezentativă, Andrei Burcă e gata să treacă la următorul nivel. Transferul în străinătate este o ipoteză realizabilă.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe