Presa străină: Dinamo a pus ochii pe un jucător de la PSG! Pe ce post joacă și când s-ar putea face mutarea

Radu Bordei 29.01.2021, 11:52
Presa străină: Dinamo a pus ochii pe un jucător de la PSG! Pe ce post joacă și când s-ar putea face mutarea

Dinamo a pus ochii pe un jucător de la PSG! Asta ar fi cu adevărat lovitura sezonului. Deși situația financiară este dezastruoasă, Dinamo se gândește și la transferuri. Nu este vorba de vreo inițiativă a patronului Pablo Cortacero, pentru că acesta este încă „dispărut” în Spania. Tot fanii de la DDB caută soluții să îi asigure lui Ionel Gane un lot valoros cu care să termine campionatul fără emoții.

Suporterii vor să stabilizeze gruparea și caută variante de fotbaliști, inclusiv în străinătate. Mai ales că, în această iarnă, de la Dinamo au plecat mulți jucători importanți.

Dinamo a pus ochii pe un jucător de la PSG. Ar fi o lovitură pentru echipa lui Gane

Marcin Bulka este un portar polonez de 21 de ani, care aparține de clubul parizian. Acesta evoluează în acest moment în Spania, la Cartagena, sub formă de împrumut. Goalkeeperul are șanse destul de mici să joace în tricoul parizienilor. Mai ales că polonezul nici în liga secundă din Spania nu a prins multe meciuri. A fost titular doar în 5 meciuri și ar putea fi tentat să încerce o altă experiență.

Iar factorii de decizie de la DDB se gândesc să îi facă o ofertă portarului pentru a-l atrage în România. Presa din Polonia anunță că Marcin Bulka ia în considerare interesul dinamoviștilor.

Marcin Bulka a fost format de Chelsea

Polonezul a fost crescut de Chelsea

Portarul a fost format la Academia celor de la Chelsea. În 2019, cei de la PSG l-au transferat, pentru că au văzut un portar de mare potențial. A și jucat două meciuri titular la prima echipă, ambele în Ligue 1. Totuși, polonezul nu a reușit să se impună într-o echipă plină de vedete. Așa că parizienii au ales să îl împrumute pe jucător la mai multe grupări.

De aceea, board-ul celor de la DDB se gândește să îi facă o ofertă fotbalistului. Acesta este dorit și de grupări din Germania. Fotbalistul poate veni doar sub formă de împrumut, pentru că are contract până în 2025 cu campioana Franței.

DDB a mai căutat un alt portar

Fanii dinamoviști iau în calcul și alte variante, în caz că Marcin Bulka nu va ajunge în Ștefan cel Mare. Este vorba chiar de fostul goalkeeper al „câinilor, Riccardo Piscitelli. Italianul nu ar spune nu unei eventuale repatrieri, chiar dacă situația la club este una tensionată.

Suporterii de la DDB au mai obținut un succes în aceste zile. Au reușit să ajungă la o înțelegere cu Paul Anton, unul din liderii echipei, căreia i-au achitat din datorii.

Urmăriți Playsport.ro și pe