Suporterii lui Dinamo l-au convins să semneze prelungirea! Încă o reușită pentru DDB

Marian Cărăvan 28.01.2021, 21:20
Suporterii lui Dinamo l-au convins să semneze prelungirea! Încă o reușită pentru DDB

Că suporterii o țin pe Dinamo în viață, nu mai miră pe nimeni. DDB anunță o nouă reușită. Suporterii lui Dinamo au convins un jucător să rămână la gruparea din Ștefan cel Mare.

Suporterii lui Dinamo l-au convins! Încă o reușită pentru DDB

Suporterii-acționari ai lui Dinamo sunt mult mai interesați de soarta echipei decât cei care ar trebui să-i finanțeze efectiv pe „câini”. Nu trece o zi fără ca fanii lui Dinamo să nu-și facă simțită prezența în viața echipei. Negociază cu jucătorii, le plătesc din salarii, îi conving să rămână chiar și în aceste condiții vitrege. A fost scandal la Dinamo, chiar în ziua meciului cu Gaz Metan Mediaș, câștigat de „câini” cu 2-1. Mijlocașul central Paul Anton a părut deranjat de faptul că unii dintre colegii săi au încasat o parte din salariile restante. Pentru asta s-au folosit bani din drepturile tv, aceștia fiind împărțiți fotbaliștilor care au fost de acord cu diminuarea contractelor. Paul Anton nu s-a aflat pe listă.

Niște băieți din echipă au luat niște bani din drepturile TV. Nu eu răspund de ce doar unii au luat. Eu nu am luat! Nu mai contează, nu mai vorbesc. Cât am contract, îmi fac treaba. Nu știu cine a hotărât cum se împart banii. A fost zi de meci, nu m-am implicat în discuții ce nu țin de fotbal”, a spus Paul Anton după meciul cu Gaz Metan.

Acest episod putea produce o ruptură între fotbalist și Dinamo, dar DDB lămurește lucrurile. Paul Anton rămâne la Dinamo!

Paul Anton ramane la Dinamo! Suporterii l-au convins
Paul Anton ramane la Dinamo! Suporterii l-au convins

Paul Anton rămâne la Dinamo

DDB a lămurit cum stau lucrurile în privința lui Paul Anton. Fanii pot sta liniștiți, fotbalistul rămâne la Dinamo. Suporterii l-au convins!

Este adevărat că bani au intrat doar în conturile jucătorilor cu care DDB a ajuns la un acord, am anunțat public, însă asta nu înseamnă că discuțiile cu Paul Anton s-au oprit în vreun moment. Crede cineva că DDB ar comite eroarea de a pierde un jucător de talia sa!? Înseamnă că acel cineva nu înțelege că interesul DDB se confundă cu interesul lui Dinamo! Câinilor, un pic mai multă încredere, vă rugăm!”, se arată în comunicatul celor din peluza Cătălin Hîldan.

Paul Anton A FOST și ESTE jucătorul lui Dinamo!

„Mai mult decât atât, vă asigurăm că în nici un moment nu a fost periclitat VIITORUL său în Ștefan cel Mare! Însă pentru a anula orice dubiu în această privință, precum și din dorința de a nu mai lăsa loc speculațiilor, DDB a convenit cu jucătorul achitarea datoriilor pe care Dinamo le avea către el încă de astăzi. Discuțiile pentru a stabili cum putem depăși împreună următoarele luni atât de dificile pentru Dinamo continuă.

Nu uitați că suntem în asta toți cei care iubim acest club, câinilor!Îi mulțumim lui Paul pentru deschidere în discuțiile cu DDB, precum și pentru pasiunea și devotamentul arătate în fiecare secundă petrecută în tricoul sfânt!”, se mai arată în comunicat.

Suporterii l-au convins pe Paul Anton să rămână la Dinamo. Născut la data de 10 mai 1991, la Bistrița, Paul Anton are o cotă de piață de un milion de euro. Mai are contract cu Dinamo până la 30 iunie 2022.

Urmăriți Playsport.ro și pe