Președintele a încercat să îl întoarcă pe Șumi! Cine s-a opus revenirii românului la echipă

Gabriel Peneș 17.01.2021, 08:16
Președintele a încercat să îl întoarcă pe Șumi! Cine s-a opus revenirii românului la echipă

Telenovela Șumudică – Gaziantep putea avea un final fericit. Președintele clubului din Turcia ar fi încercat să îl întoarcă pe român la cârma echipei. S-a opus însă chiar conducerea orașului care nu l-a mai vrut pe Șumi acolo.

Președintele a încercat sa îl întoarcă pe Șumi!

Potrivit gsp.ro, care citeaza publicația Gaziantep Guneș, tehnicianul român ar fi fost sunat imediat după conferința de presă în care a plâns, chiar de către președintele clubului, Mehmet Buyukeksi. Din păcate pentru Șumi, cea care s-a opus revenirii lui la timona echipei a fost însăși conducerea orașului aflat aproape de granița cu Siria. 51 de meciuri a avut Marius Șumudică pe banca lui Gaziantep, pe care a pregătit-o în perioada iunie 2019 – ianuarie 2021. A câștigat 20 de partide, a remizat de 19 ori și a pierdut 12 confruntări.

Buyukeksi i-ar fi transmis lui Șumi că el, personal, nu și-a dorit plecarea lui de le echipă. În același timp, imediat după conferința de presă de despărțire a românului, președintele lui Gaziantep i-a spus că a fost o decizie a conducerii orașului. În același timp, l-a rugat să aștepte până a doua zi de dimineață, timp în care Buyukeksi a vrut să-i convingă pe edilii localității ca Șumudică să rămână antrenorul echipei Dar, după cum s-a văzut, fără succes.

Cine s-a opus revenirii românului la echipă

Mehmet Buyukeksi, contactat între timp de mai mulți jucători, printre care și Alex Maxim, pentru a-l convinge să nu renunțe la Șumi, l-a anunțat vineri dimineață pe antrenorul român că nu a reușit să-i facă să se răzgândească pe cei din conducerea orașului. Marius Șumudică a lăsat-o pe Gaziantep pe locul 4 în Turcia, cu 31 de puncte strânse în primele 17 etape, la patru lungimi de liderul Beșiktaș

O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani. Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro”, a fost declarația lui Șumi care i-a înfuriat pe mai-marii clubului, dar, se pare, mai ales pe cei ai orașului Gaziantep.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe