Președintele La Liga avertizează FC Barcelona: „Este foarte complicat să transfere cu masa salarială pe care o au”

Bădulescu Silvian 17.12.2021, 10:21
Președintele La Liga avertizează FC Barcelona: „Este foarte complicat să transfere cu masa salarială pe care o au”

În ultima vreme, în presa spaniolă s-a vorbit intens de venirea lui Erling Haaland la FC Barcelona. În urma evoluțiilor din Bundesliga, este lesne de înțeles că pe semnătura norvegianului se bat cele mai mari cluburi de pe continent.

Totuși, impresariat de Mino Raiola, echipa care-l va aduce pe acesta va avea de plătit foarte mulți bani, atât pentru transfer, cât și pentru salariul fotbalistului sau comisioanele agentului.

„Nu cred că îl va putea transfera pe Haaland”

La gala decernării „Golden Boy”, președintele Barcelonei, Joan Laporta, s-a întâlnit cu agentul Mino Raiola, al cărui client este fotbalistul Borussiei. Aceștia au discutat, iar presa a vehiculat imediat posibilitatea mutării lui Haaland pe „Camp Nou”.

Pe de-o parte, norvegianul, cel mai probabil, o va părăsi pe Borussia Dortmund în această vară, dar rămâne de văzut unde va pleca. Pe de altă parte, FC Barcelona are nevoie de un marcator pentru a o scoate din criza în care se afundă tot mai mult.

Băieții lui Xavi sunt doar pe locul opt în campionat, la 18 puncte de liderul și rivala Real Madrid. Mai mult decât atât, echipa catalană este eliminată și din UEFA Champions League, urmând a disputa o dublă manșă în șaisprezecimile Europa League, contra celor de la Napoli.

Președintele La Liga, Javier Tebas, este de părere că trupa blaugrana nu poate să-l aducă pe Erling Haaland în Spania, din cauza dificultăților economice.

Nu cred că îl va putea transfera pe Haaland din cauze economice. Mino Raiola nu vinde acadele, vinde foarte scump. Este foarte complicat să transfere cu masa salarială pe care o au” a spus acesta, citat de AS.

Barcelona și PSG, în luptă pentru Haaland?

În cazul în care Kylian Mbappe nu-și va prelungi înțelegerea cu vicecampioana Franței, Erling Haaland este văzut drept înlocuitorul perfect. Francezul de 22 de ani este ca și dat la Real Madrid, astfel că va fi foarte dificil pentru gruparea patronată de qatarezi să-l păstreze pe acesta.

Conform Sport, președintele Joan Laporta crede că PSG va face tot posibilul să-l aducă pe atacantul Borussiei, dacă Mbappe pleacă. Până în acest moment, parizienii n-au înaintat nicio ofertă pentru norvegian, dar acest lucru se datorează faptului că ei încă speră să-l păstreze pe Kylian.

Într-un scenariu în care Mbappe pleacă, iar PSG se orientează către Haaland, este greu de crezut că Barcelona se poate lupta cot la cot cu liderul din Ligue 1. Situația financiară precară a catalanilor, precum și forța economică a PSG-ului fac ca acest „duel” să fie unul foarte dezechilibrat.

Urmăriți Playsport.ro și pe