Presupusa amantă vrea să-l lase fără bani pe Giovanni Becali. Impresarul a ajuns din nou în fața justiției

Moldoveanu Camelia / 20.09.2021, 16:36
Presupusa amantă vrea să-l lase fără bani pe Giovanni Becali. Impresarul a ajuns din nou în fața justiției

Giovanni Becali a fost chemat în instanță de către presupusa amantă. Femeia îi cere o sumă exorbitantă, iar judecătorii i-au dat dreptate. Cel mai important agent de fotbaliști de după 1990 urmează să fie executat silit pentru a acoperi banii datorați. Soția contestă decizia.

Giovanni Becali ar avea un „copil din flori„ pe care refuza să-l recunoască

Situație șocantă în familia Becali după ce fosta amantă a lui Giovanni a ajuns în fața instanței. Ar fi vorba despre o avocată stabilită în Australia. Femeia susține că are un copil  cu impresarul român și a cerut 85.000 de euro pensie alimentară. Se pare că Giovanni Becali a avut timp de trei ani o relație extraconjugală în urma căreia a rezultat un băiat.

Presupusa amantă a solicitat chiar și un test de paternitate, însă Ioan Becali a refuzat această procedură. Astfel, judecătorii au decis să-l execute silit în urma cererii femeii de a scoate la licitație niște imobile deținute de Becali în zona Floreasca.

Soția lui Giovanni Becali a depus o contestație

Pe data de 29 septembrie ar urma să se obțină verdictul final, însă situația este complicată deoarece soția lui Giovanni Becali ar deține o parte din aceste proprietăți. Soția agentului a contestat decizia de executare silită, iar magistrații s-au pronunțat în cazul acestei solicitări:

Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr….., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr….). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi. Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr…. Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei”, au precizat magistrații, în sentinţa contestată de soția lui Ioan Becali, potrivit SpyNews.

Pușcăria, „remediul” perfect pentru Ioan Becali

După ce a fost condamnat în 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare, Giovanni Becali a fost eliberat condiționat în septembrie 2016. Impresarul consideră că pușcăria l-a ajutat din unele punte de vedere și a vorbit deschis despre acest subiect.

Pușcăria m-a calmat și m-a dus pe picioarele mele. Au crescut și fetele. Fetele mele nu vor să vorbesc despre ele. Dacă tu nu mă întrebi acum… La fel și Gigi. L-au rugat să nu mai vorbească de ele. E greu să ieșim din blocajul ăsta al persoanelor publice. Eu m-am retras, stau în spate, ajut cu ce pot și aia e. Expunerea e un risc, dar mie îmi face plăcere să spun că am avut o viață frumoasă, progresivă”, declara impresarul în urmă cu ceva timp despre condamnarea din „Dosarul Transferurilor”