Prețul corect pentru vedeta de la CFR Cluj. Oficialii din Gruia știu câți bani vor pe Andrei Burcă

Ștefănescu Dragoș / 27.05.2022, 22:17
Prețul corect pentru vedeta de la CFR Cluj. Oficialii din Gruia știu câți bani vor pe Andrei Burcă

CFR Cluj a cucerit un nou titlu de campioană și își continuă hegemonia în Liga 1. Unul dintre jucătorii care au contribuit din plin la succesul echipei din Gruia este Andrei Burcă. Fundașul a dezvăluit că este în discuții cu câteva echipe din străinătate, existând șanse de a pleca de la Cluj. Șefii lui CFR i-au stabilit și prețul lui Burcă pentru un eventual transfer.

Șefii lui CFR Cluj i-au stabilit prețul lui Andrei Burcă

CFR Cluj a dominat și în acest sezon competiția din Liga 1. Echipa lui Dan Petrescu a cucerit un nou titlu de campioană și își continuă hegemonia în fotbalul românesc.

Unul dintre jucătorii care au contribuit din plin la succesul lui CFR Cluj în acest sezon este Andrei Burcă (29 de ani). Fundașul a dezvăluit recent că se află în discuții cu echipe din zona Golfului pentru un eventual transfer. Totuși, Burcă a explicat că nu ar fi deranjat să rămână în continuare la CFR Cluj.

Singurul motiv pentru care nu am plecat a fost accidentarea. Exact când a venit totul oficial și urma să semnez eu m-am accidentat. Așa a vrut CFR să mai câștig un titlu. Sunt discuții și acum, dar nu mă mai gândesc așa cum am făcut-o anul trecut.

Dacă vrea Dumnezeu să plec, atunci se va întâmpla. Dacă nu, vreau să fac performanță aici, pentru că am rămas datori și trebuie să compensăm. Nu vreau să vorbesc până nu este nimic clar”, a declarat Andrei Burcă, la Digi Sport.

Șefii lui CFR Cluj i-au stabilit și prețul lui Andrei Burcă. Conform celor de la Fanatik, ardelenii vor 1,5 milioane de euro în schimbul fundașului.

Dan Petrescu i-a dat replica lui Alex Ioniță

În acest sezon, Alex Ioniță (27 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Rapid. Mijlocașul a vorbit recent despre perioada petrecută la CFR Cluj. Ioniță a dat chiar de înțeles că regretă că a mers în Gruia, deoarece a fost folosit foarte puțin. Mai mult, fotbalistul a dezvăluit că încă nu înțelege de ce a fost dorit de Dan Petrescu la Cluj.

Replica lui Dan Petrescu nu s-a lăsat așteptată. Tehnicianul a explicat că Alex Ioniță a fost dorit de toată lumea în Gruia, însă evoluțiile sale nu s-au ridicat așteptărilor.

El nu prea a jucat deloc cu nimeni. Acum arată bine, a jucat excelent la Rapid, mai ales în ultimele meciuri. Mi-a plăcut ce am văzut. L-am dorit toți la CFR, dar nu a avut evoluțiile pe care le așteptam. Poate trebuia să avem mai multă răbdare cu el”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.