Prima imagine cu Ronaldo, după tragedia suferită. Portughezul a revenit la antrenamentele lui United și ia în calcul derby-ul cu Arsenal

Robert Zanfir 20.04.2022, 18:43
Prima imagine cu Ronaldo, după tragedia suferită. Portughezul a revenit la antrenamentele lui United și ia în calcul derby-ul cu Arsenal

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a revenit la antrenamentele lui Manchester United. Vizibil afectat de moartea unuia dintre nou-născuții săi, portughezul are liber din partea clubului pe perioadă nedeterminată. Cu toate acestea, atacantul ar lua în calcul revenirea pe terenul de joc la derby-ul cu Arsenal.

Manchester United a fost „distrusă” de Liverpool, 0-4, în meciul restant din Premier League. Fără Cristiano Ronaldo, absent motivat, echipa lui Ralf Rangnick a suferit groaznic în fața vedetelor lui Jurgen Klopp. Partida a oferit momente emoționante. Publicul a aplaudat minute bune și a cântat celebrul imn al „cormoranilor”, „You’ll never walk alone”, în încercarea de a-l susține pe rivalul lor.

Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United

Georgina Rodriguez a născut o pereche de gemeni. Din păcate, băiatul nu a supraviețuit. Doar fata s-a născut perfect sănătoasă, iar celebrul cuplu a fost serios zdruncinat de tragedia prin care a trecut. Imediat după nefericitul eveniment, Ronaldo a fost învoit de clubul de care aparține.

Cei doi sunt în șoc acum și probabil refuză să accepte ce s-a întâmplat. Este foarte important ca cei doi să rămână uniți. Au în continuare de crescut o fetiță, copilul care s-a născut fără nicio problemă medicală. Este cu siguranță o experiență devastatoare pentru orice părinte”, au spus sșpecialiștii, conform Daily Mail.

Conform presei din Anglia, United i-ar fi transmis portughezului că este eliberat de obligații pe termen nelimitat. Cu toate acestea, starul portughez a fost suprins în drum spre antrenamentele conduse de Ralf Rangnick. Mai mult, CR7 ar lua în calcul chiar revenirea pe terenul de joc, la derby-ul cu Arsenal, din week-end-ul viitor.

Cu 54 de puncte după 33 de etape, Manchester United păstrează șanse la locurile de Liga Campionilor. Este la trei pași de locul 4, ocupat de Tottenham.

Arsenal – Manchester United, decisiv în lupta pentru locurile de Champions League, este programat sâmbătă, 23 aprilie, de la 14:30.

Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care orice părinți o pot simți. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie.

Ne-ar plăcea să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem respectuos să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil.

Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru totdeauna”, Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe