Prima ofertă pentru Malele! „Din ce știu, este o ofertă record!”

Olteanu Ștefan / 23.03.2021, 17:03
Prima ofertă pentru Malele! „Din ce știu, este o ofertă record!”

Cephas Malele e curtat intens de liderii Ligii I, FCSB și CFR Cluj, dar și cluburi din străinătate și-au manifestat deja interesul pentru el. Atacantul lui FC Argeș este în mare formă, având 11 goluri și două pase decisive în acest sezon. Piteștenii sunt la un pas să prindă playoff-ul, dar îl pot pierde pe Malele gratis. Contractul acestuia expiră la finalul sezonului.

Prima ofertă pentru Malele! „Din ce știu, este o ofertă record!”

Impresara lui Malele, Angela Rullo, spune că FCSB și CFR Cluj nu au făcut încă o ofertă concretă pentru jucător. Ea a dezvăluit că mai multe cluburi din străinătate și-au manifestat interesul pentru Malele, iar fotbalistul va lua o decizie la finalul sezonului, când i se termină contractul cu FC Argeș.
Cu toate acestea, jucătorul de origine angoleză are deja o ofertă concretă. Si este vorba chiar de una record, din partea piteștenilor. Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, spune că Malele este foarte apreciat pentru ce a făcut la echipa nou-promovată. Acest lucru i-a determinat pe cei din conducerea clubului să îi facă o ofertă unică în „istoria fotbalului argeșean”.

Va fi o pierdere mare dacă nu va semna cu noi! Este profesionist și este liber să aleagă orice echipă își dorește. Noi i-am făcut o ofertă, din ce știu, foarte bună pentru fotbalul argeșean. Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeșean să facem o ofertă la un asemenea nivel”, a spus Jean Vlădoiu, la PRO X.

11 goluri și 2 pase decisive are Malele în tricoul lui FC Argeș
11 goluri și 2 pase decisive are Malele în tricoul lui FC Argeș

Jean Vlădoiu: „Noi ne-am făcut datoria față de el. Rămâne ca el să aleagă.”

Cephas Malele este la primul său sezon în Liga I. El a semnat cu FC Argeș în septembrie 2020, după ce se despărțise de Oliveirense, formație din Portugalia.
Impactul lui a fost vizibil încă de la primul meci. Malele a marcat la debutul pentru Argeș, pe 11 septembrie, la doar 6 minute după ce a fost trimis în teren. De atunci, el a înscris un total de 11 goluri și e al patrulea marcator al campionatului.

Din punctul nostru de vedere, ne-am făcut datoria față de băiat. Este unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-a avut Argeșul în ultimii ani. Ni-l dorim în continuare, dar este numai la latitudinea lui dacă va rămâne în continuare”, a mai spus Jean Vlădoiu.

Cota de piață a lui Malele este de 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Malele este cel mai bine cotat fotbalist din lotul lui FC Argeș
Malele este cel mai bine cotat fotbalist din lotul lui FC Argeș