Primele două victime la Dinamo, în războiul dintre Mircea Rednic și jucători

Robert Zanfir / 05.12.2021, 17:41
Primele două victime la Dinamo, în războiul dintre Mircea Rednic și jucători

Steliano Filip (27 de ani) și Cosmin Matei (30 de ani) au fost scoși din lot de Mircea Rednic, după eșecul cu scandal cu Academica Clinceni, 0-1.

Dinamo continuă forma dezastruoasă din acest sezon. Roș-albii au pierdut și cu ultima clasată, Academica Clinceni, 0-1, iar tensiunea a explodat în vestiarul echipei. Mircea Rednic a dat vina pe jucători, iar liderii acestora ar fi pus piciorul în prag.

Primele două victime la Dinamo, în războiul dintre Mircea Rednic și jucători

La Dinamo e la modă refrenul „ori noi, ori ei”. Câinii nu au mai câștigat din luna august și rămân fără succes și după duelul cu ultima clasată din Liga 1.

Totuși, ultimul meci a aruncat în aer atmosfera și așa foarte încinsă de la echipă. Liderii jucătorilor nu ar mai fi suportat atitudinea antrenorului și ar fi pus piciorul în prag. „Ori noi, ori el!”

În ecuație au intervenit și fanii, care i-au luat partea lui Mircea Rednic. Cu spatele asigurat, antrenorul a trecut la măsuri. Iar Steliano Filip și Cosmin Matei se vor antrena separat de acum, potrivit Sport.ro.

Cei doi ai fost scoși din lot și nu vor mai participa la acțiunile comune ale roș-albilor.

Mircea Rednic: Eu trebuie să rezist!

„Nu vreau să dau vina pe nimeni, toți suntem de vină când nu ai rezultate, dar poate asta e maximum ce pot să dea. Am încercat, am schimbat, le-am dat posibilitatea tuturor să joace. Le-am zis să fie pozitivi, unul e mai deștept ca altul.

N-a jucat unul mai bine și altul mai rău. Dacă nu formează o echipă, o să fie greu. Ei trebuie să înțeleagă că eu încerc cât pot, le explic, dar dacă nu joacă în echipă o să fie greu.

Nu e unul care nu a avut șansa să joace în echipa asta. Când intră în teren, nu prea arată. Le-am zis să fie uniți, să nu fie grupulețe. Se vede la meci!

Eu trebuie să rezist, n-am venit să cedez. Nu plec! Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, mai vine și rândul lor să plece. De un an și jumătate sunt aceleași rezultate! E vorba de calitate, ai poarta goală și tu dai din alunecare. Vrei să dai ”golazo”? Cine nu vrea performanță, să plece. La Dinamo se vrea performanță”, a izbucnit Mircea Rednic după eșecul cu Academica Clinceni.

Anunț important al lui Iuliu Mureșan

Administratorul special al lui Dinamo a recunoscut tensiunile dintre jucători și antrenor.

„Nu sunt un grup unit, din anumite motive. Încercăm să-i unim. Jucătorii luați individual sunt mult peste locul din clasament, dar, ca echipă, cu mult sub nivelul valorii. Sunt cauze pe care le vom analiza.

(n.r. despre conflictul Rednic-jucători) Sunt niște probleme, dar le vom discuta cu ei! Nu intrăm acum în detalii. Momentan, formula e asta, tragem linia la finalul lui 2021.

Mai trebuie să aducem niște jucători, nu mulți. Nu vom depăși fondul de salarii, nu putem mai mult. Vom vedea în interior ce putem face. Avem o limitare! A fost aprobat un plan, trebuie să ne ținem de el. Noi tot încercăm să reducem, nu să suplimentăm”

Ultimele trei partide ale lui Dinamo în acest sezon sunt cu Chindia Târgoviște, CS Mioveni și Farul Constanța.