Scandal în miez de noapte la Dinamo! Suporterii „câinilor” nu au mai suportat umilințele și au trecut la amenințări

Dragos Stefanescu 05.12.2021, 09:02
Scandal în miez de noapte la Dinamo! Suporterii „câinilor” nu au mai suportat umilințele și au trecut la amenințări

Situația la Dinamo devine pe zi ce trece tot mai tensionată. Înfrângerea cu Academica Clinceni a declanșat un adevărat cutremur în Ștefan cel Mare. Exasperați de eșecurile pe linie ale echipei, suporterii au trecut la amenințări.

Dinamo se scufundă tot mai mult

Dinamo și Academica Clinceni s-au înfruntat vineri în derby-ul suferinței din Liga 1, în etapa cu numărul 18. Așteptările erau mari în tabăra dinamoviștilor înaintea meciului. Era așteptată prima victorie după seria incredibilă fără succese bifată de ”câini”. În ciuda premiselor, Dinamo a pierdut cu scorul de 0-1 și s-a afundat și mai mult în subsolul clasamentului. După această înfrângere, Dinamo mai are doar două puncte avans față de ”lanterna roșie” Academica Clinceni.

La finalul partidei, Mircea Rednic nu a mai rezistat și a răbufnit criticându-și dur jucătorii. Mai mult, tehnicianul a amenințat că mulți dintre fotbaliști o vor părăsi pe Dinamo în curând.

Eu trebuie să rezist, n-am venit să cedez. Nu plec! Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, mai vine și rândul lor să plece. De un an și jumătate sunt aceleași rezultate! Cine nu vrea performanță, să plece. La Dinamo se vrea performanță”, a declarat Mircea Rednic.

Jucătorii nu au rămas indiferenți la criticile lui Rednic și par deciși să nu mai colaboreze cu acesta. Liderii echipei sunt nemulțumiți de faptul că tehnicianul dă mereu vina pe jucători.

Supărați după acest nou eșec, ultrașii dinamoviști au mers la Săftica, pentru a le cere socoteală jucătorilor. Aceștia au primit un răspuns clar din partea fotbaliștilor: „Ori noi, ori Rednic!”.

Suporterii au trecut la amenințări

Ultrașii dinamoviști au mers mai departe în conflictul cu jucătorii echipei. Pentru a trage un ultim semnal de alarmă, fanii au afișat în miez de noapte un banner amenințător pe stadionul din Ștefan cel Mare, conform informației oferite de pagina de facebook Clasic Dinamo. Mesajul suporterilor este extrem de dur. „V-au bătut toți când au jucat cu voi / Meciul viitor îl aveți cu noi!”, se poate citi pe bannerul afișat pe stadionul lui Dinamo.

Mircea Rednic, susținut de conducerea lui Dinamo

În ciuda rezultatelor extrem de slabe ale echipei, Mircea Rednic este suținut în continuare de conducerea din ”Ștefan cel Mare”. După înfrângerea cu Academica Clinceni, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunțat că Mircea Rednic va rămâne la echipă și anul viitor. Oficialul dionamovist a explicat că echipa se va despărți, foarte probabil, de mai mulți jucători, în perioada de transferuri din iarnă.

Dăm credit antrenorului, asta este situația, sperăm să o scoatem la capăt. Salariile sunt la zi, sunt plătite, sunt competitive, bune pentru Liga 1. Nu știu ce se întâmplă, dacă mă uit la lot, cred că este unul bun.

Rămâne să facem o ședință în perioada următoare, să vedem pe cine aducem, cine pleacă. Mircea Rednic decide ce se întâmplă, el își face strategia pentru perioada din iarnă.

E exclusă plecarea lui Rednic, mergem cu el și în 2022, fără probleme”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe