PRO TV a dat marea lovitură și a achiziționat drepturile TV pentru următorii 4 ani

Gabriel-Alexandru Ioniță 06.08.2022, 19:04
PRO TV a dat marea lovitură și a achiziționat drepturile TV pentru următorii 4 ani

PRO TV va fi „casa” handbalului românesc pentru următorii patru ani. Postul TV a achiziționat drepturile de difuzare pentru meciurile echipelor naționale, dar și pentru partidele din campionatele interne, Cupa României și Supercupa României.

PRO TV a achiziționat drepturile de difuzare pentru handbalul intern și meciurile echipelor naționale în următorii 4 ani

Meciurile vor putea fi urmărite pe postul PRO Arena, dar și online, pe platforma Voyo. Până în sezonul trecut, acest pachet era deținut de către TVR. Potrivit paginademedia.ro, acest portofoliu cuprinde nu mai puțin de 150 de meciuri pe an.

Aici intră 6 meciuri din campionatul intern în fiecare săptămână, trei din cel masculin, trei din cel feminin. De asemenea, meciurile echipelor naționala, atât cea masculină, câ și cea feminină, dar și partide din Cupa României și Supercupa României. Pe de altă parte, meciurile echipelor românești din Champions League vor fi difuzate în continuare de cei de la Digi Sport.

PRO TV a câștigat astfel lupta cu Digi Sport, Prima Sport și TVR. Faptul că 4 televiziuni s-au arătat interesate de achiziționarea drepturilor de televizare pentru handbalul intern l-a surprins plăcut pe Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal.

Suntem încântaţi de interesul românilor pentru handbal. Am primit cu bucurie şi responsabilitate ofertele jucătorilor din piaţa media pentru drepturile de televizare ale sportului nostru”, a spus acesta potrivit protv.ro.

Moment important pentru trustul din Pache Protopopescu

Informația a fost confirmată și de PRO TV, prin vocea directorului executiv Aleksandras Cesnavicius. El a explicat exact ce reprezintă acest moment pentru trustul media pe care în conduce.

Achiziţionarea drepturilor de difuzare a campionatului de handbal pentru următorii patru ani reprezintă un nou pas în angajamentul pe care l-am luat de a dezvolta porfoliul nostru de Sport şi de a le oferi telespectatorilor oportunitatea de a urmări meciurile lor preferate pe canalele noastre.

După EURO, Europa League, Conference League, FA CUP, UFC şi toate celelalte meciuri propuse de-a lungul ultimilor ani şi în rândul celor ce vor urma, handbalul este următoarea noastră invitaţie pentru a conecta Românii care urmăresc Pro TV şi VOYO.

Suntem încântaţi de încheierea acestui parteneriat cu Federaţia Română de Handbal şi suntem convinşi că vor urma rezultate sportive incredibile”, a spus el conform sursei citate.

CITEȘTE ȘI Buget faraonic pentru CSM București și în sezonul viitor. Echipa de handbal se pregătește pentru noi transferuri stelare

Urmăriți Playsport.ro și pe