Probleme mari pentru fratele lui Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev! A fost reținut la graniță! Ce i-au găsit vameșii în bagaje

Catinca Giosanu 22.04.2022, 14:16
Probleme mari pentru fratele lui Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev! A fost reținut la graniță! Ce i-au găsit vameșii în bagaje

Patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, se confruntă cu mari probleme. Fratele său a fost reținut la graniță, pe motiv că avea anumite obiecte interzise în bagaje. Ce anume transporta fratele dinamovistului și de ce nu vor oficialii să îi permită să părăsească zona.

Noi probleme pentru șeful lui Dinamo Kiev

Igor Surkis, patronul celor de la Dinamo Kiev, a primit o veste extrem de tristă. Grigori Surkis a fost reţinut la vama poloneză Krakovets. Motivul pentru care s-a impus această măsură are strânsă legătură cu obiectele pe care fratele actualului preşedinte de la Dinamo Kiev voia să le scoată din țară.

Bărbatul s-a deplasat recent la Kiev, moment în care fanii lui Dinamo au transmis prin intermediul unui comunicat că revenirea sa este legată de negocieri pentru acordarea unor asigurări că nu va avea probleme după războiul declanșat la ordinul președintelui rus Vladimir Putin.

Motivul real pentru care Grigori Surkis a fost reţinut

Primele date arată că fratele patronului celor de la Dinamo Kiev a încercat să treacă granița cu nu mai puțin de 13 ceasuri de valoare, bijuterii care au fost depistate la controlul vamal, după cum notează cei de la sport.ua.

Surkis a fost imediat reținut și nu i s-a mai permis să părăsească zona până la lămurirea problemelor.

Fostul preşedinte al lui Dinamo Kiev este deputat în Parlamentul Ucrainei din partea Partidului Opoziţiei pentru Viaţă, organism considerat de mulţi ca fiind pro-rus. În trecut, el a ocupat funcția de vicepreşedinte UEFA. S-a întâmplat în perioada în care clubul era condus de Michel Platini.

Igor Surkis a povestit, într-un interviu, cum i-a salvat familia lui Andriy Yarmolenko la începutul războiului. Însă tot la începutul războiului oficialul și-a luat familia și fratele și a fugit din țară. Ei au făcut acest pas la doar trei zile de când trupele lui Vladimir Putin au început să bombardeze Ucraina. Cei doi au părăsit ţara cu 17 milioane de dolari în bagaje, ceea ce a provocat numeroase controverse în rândul oamenilor de rând și nu numai.

Urmăriți Playsport.ro și pe