Cel mai tare interviu cu Messi! Starul a spus tot: unde se transferă, de ce a plâns de curând și ce relație are cu Griezmann și Neymar

Marian Cărăvan 28.12.2020, 11:32
Cel mai tare interviu cu Messi! Starul a spus tot: unde se transferă, de ce a plâns de curând și ce relație are cu Griezmann și Neymar

Cel mai tare interviu cu Messi. Starul argentinian a spus tot, într-un interviu acordat pentru La Sexta. Printre altele, Lionel Messi a spus unde se transferă, de ce a plâns de curând și ce relație are cu Griezmann și Neymar.

Cel mai tare interviu cu Lionel Messi. Starul argentinian a spus tot

Fotbalistul cu șase Baloane de Aur câștigate de-a lungul carierei a oferit un interviu de excepție în finalul acestui an. Starul argentinian a fost intervievat de Jordi Evole, care afirmă că e cel mai lung interviu acordat vreodată de Lionel Messi, la un post TV. Rând pe rând, întrebările jurnalistului au fost urmate de răspunsurile spectaculoase starului argentinian. Cel mai tare interviu cu Lionel Messi. Unde se va transfera, de ce a plâns de curând și ce relație are cu Griezmann și Neymar, toate răspunsurile sunt în cel mai tare interviu cu Lionel Messi.

Dialogul cu jurnalistul de la postul TV La Sexta a debutat cu o declarație de dragoste față de actuala sa echipă, Barcelona.

„Pentru tricoul Barcelonei aș da totul. Am crescut în club și în oraș. Am stat aici mai mult timp decât în propria țară. Clubul mi-a dat totul, m-a format ca jucător, ca om. Există relație de iubire, e imposibil să fie altfel”, a spus Lionel Messi.

Messi spune că nu ar putea juca la Real sau Atletico.

Cel mai tare interviu cu Messi! Starul a spus tot
Cel mai tare interviu cu Messi! Starul a spus tot

Unde se transferă Lionel Messi

Starul argentinian nu și-a prelungit încă înțelegerea cu Barcelona. Intră în curând în ultimele șase luni de contract cu gruparea catalană și au apărut speculațiile în privința viitoarei sale destinații. Jurnalistul Jordi Evole l-a provocat pe Lionel Messi, oferindu-i câte un ghid turistic pentru Manchester și Paris, cele mai vehiculate posibile destinații ale fotbalistului argentinian. Lionel Messi nu a picat în cursă, iar răspunsul a venit prompt: „păstrează-le tu”. Totuși, a dezvăluit unde și-ar dori să joace.

„Nu știu nimic clar despre viitor. Aștept să termin acest sezon, îmi voi duce la capăt contractul. Important e să mă gândesc la echipă acum și să terminăm cu bine sezonul. Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite, să experimentez viața și campionatul de acolo. Apoi, pe final, să mă întorc într-o formă sau alta la Barcelona”, a dezvăluit Lionel Messi.

Starul argentinian spune că nu se vede în postura de antrenor. „Mi-ar plăcea să fiu director sportiv, să aduc jucătorii pe care i-aș vrea la echipă”, a mai precizat Messi.

Începând cu luna ianuarie, Lionel Messi va putea semna din postura de jucător liber de contract cu orice echipă care îi face o ofertă pe măsură.

Lionel Messi și-a dezvăluit și latura sensibilă, atunci când a fost întrebat dacă a plâns recent, fără să ofere însă prea multe detalii.

„Din motive sportive, nu. Din altă cauză , da. Dar asta ține de viața mea privată”, a mărturisit Lionel Messi.

Care sunt relațiile lui Lionel Messi cu Antoine Griezmann și Neymar

Din cel mai tare interviu cu Lionel Messi aflăm și în ce relații se află starul argentinian cu Griezmann și Neymar.

Despre Griezmann:

„Relația mea cu Griezmann este bună. Nu am făcut niciodată tot ce s-a spus în presă, nu m-am opus transferului său. Nu există nicio problemă între noi, chiar avem uneori o conexiune pe teren.”

Despre Neymar:

„Neymar ar trebui să fie întrebat de ce a spus că vom juca împreună. Avem un grup de WhatsApp, în care suntem eu cu el și cu Luis Suarez.

Ultimul mesaj pe care îl am de la Neymar a fost despre tragerea la sorți a optimilor Ligii Campionilor. Nu am vrut să-l înfrunt în această fază a competiției.”

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe