Pus pe făraș de Gigi Becali, Florinel Coman promite titlul la FCSB: „Voi intra în formă, dar mai important e drumul nostru”

Gabriel-Alexandru Ioniță 04.12.2022, 13:28
Pus pe făraș de Gigi Becali, Florinel Coman promite titlul la FCSB: „Voi intra în formă, dar mai important e drumul nostru”

Tras pe „linie moartă” de Gigi Becali după ultimele evoluții, Florinel Coman a încercat să îl determine pe patronul FCSB-ului să își reconsidere poziția în ceea ce îl privește. Fotbalistul de 24 de ani a anunțat că va reveni în curând la forma care l-a consacrat și că echipa roș-albastră va reuși în sfârșit să câștige titlul mult visat în Superligă.

Florinel Coman, mesaj ferm după criticile lui Gigi Becali: „Cu siguranță îmi voi intra în formă”

De asemenea, Florinel Coman a făcut și câteva declarații menite să le trezească orgoliul fanilor vicecampioanei României. Cel poreclit „Mbappe” a spus că FCSB este cea mai importantă echipă din București în prezent și că ea este de fapt continuatoarea Stelei.

„Cu siguranță îmi voi intra în formă, dar mai important este să nu ne abatem de la drumul nostru, acela de a câștiga campionatul. Deși am avut parte de un start foarte rău, ne-am redresat cât de cât și sunt convins că de acum înainte vom face o figură frumoasă. Capitala aparține acum FCSB-ului, adică Stelei.

Sunt de patru-cinci ani aici și mereu fanii au fost alături de noi, mai ales când am trecut prin perioade mai slabe. Există o singură Steaua, care e și pe teren, și în tribune. Vom aduce un nou titlu în gruparea roș-albastră”, a spus Florinel Coman într-un interviu inedit, acordat lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, care susține FCSB.

Patronul FCSB-ului a dat semne că l-a „renegat” definitiv pe fostul său favorit

Cel mai recent, Gigi Becali a lăsat de înțeles că nu mai are așteptări de la Florinel Coman. Finanțatorul echipei roș-albastre a dezvăluit că este foarte trist pentru situația în care a ajuns internaționalul român, dar a explicat că nu ar avea de ales decât să îl treacă pe banca de rezerve pe acesta.

„I-am spus și lui MM aseară. Mă doare inima pentru Florinel, dar nu am ce face. Am avut încredere în el, l-am încercat. Am dat 3 milioane de euro pe el. Numai că el a creat situația asta și el este vinovatul pentru asta. Nu știu ce, dar e ceva. Nu se poate un jucător cu talentul lui să ajungă așa. E vina lui, el a creat situația asta. Trebuie să câștig campionatul. Nu pot să stau să verific jucătorii. A fost șansa lui când Octavian Popescu era în cădere de formă. Ce bani poți să ceri acum pe Florinel Coman? Eu tot mai cred în el, așa îl dădeam gratis”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe