Pușcaș a făcut-o lată! Atacantul a deranjat un fost mare jucător al României: „Cu mentalitatea asta, nu va juca nici la liga a doua!”

Robert Zanfir 28.09.2022, 23:19
Pușcaș a făcut-o lată! Atacantul a deranjat un fost mare jucător al României: „Cu mentalitatea asta, nu va juca nici la liga a doua!”

Tudorel Stoica (68 de ani) îl critică pe George Pușcaș (26 de ani) pentru atitudinea arătată în tricoul naționalei. Atacantul italienilor de la Genoa a marcat de două ori în victoria cu Bosnia, 4-1, dar a fost pus la zid pentru evoluția din remiza cu Finlanda, 1-1.

Victoria cu Bosnia a scos la suprafață multe energii negative adunate în jurul echipei naționalei. Naționala lui Edi Iordănescu a încheiat cu o victorie considerată mincinoasă, 4-1 cu Bosnia, după o campanie dezastruoasă. „Tricolorii” au terminat pe ultimul loc grupa din Liga Națiunilor, iar din sezonul viitor vor juca cu Feroe, Kosovo sau Bulgaria.

George Pușcas, criticat de Tudorel Stoica

În ciuda eșecului, Edi Iordănescu l-a convins pe Răzvan Burleanu să continue la cârma naționalei. Unul dintre motive ar fi promovarea și miza pe tinerii jucători trecuți pe la naționala de tineret. George Pușcaș se numără printre ei, deși din atacantul care impresiona la Campionatul European din 2019 a rămas doar numele.

„Aș vrea să mă mai uit la ce spune jucătorul ăla care a dat două goluri și care îi punea la punct pe băieții ăștia, adică pe noi, oamenii care stăm la televizor, că el e în teren și el face ce vrea la echipa națională.

Deci nu face ce trebuie, face ce vrea. Mă refer la băiatul ăla care a dat două goluri (n.r. – George Pușcaș), da, el, probabil că da. Și ne spunea ce face el în teren. Păi dacă mai sunt 2-3 jucători ca el și fac ce vor…”, a izbucnit Tudorel Stoica la Digi Sport.

„Pușcaș nu va juca nici la liga a doua!”

„Păi de aia nici nu a ajuns să joace pe unde a fost, la echipe de liga a doua. Și nici nu va juca, cu mentalitatea asta. E un lucru care m-a șocat, referitor la ceea ce spune. El nu citește și nu îl interesează.

La întrebarea reporterului, care i-a spus că putea să dea pasă și să marcheze colegul lui (n.r. – Darius Olaru), el a spus că el face ce vrea în teren, nu îl interesează. De aia e rezervă pe unde este, dar vrea continuitate. Păi de unde continuitate, dacă vii și joci la națională și te comporți așa?”, a mai declarat fostul căpitan de legendă al Stelei.

George Pușcaș a fost unul dintre oamenii arătați cu degetul pentru remiza cu Finlanda, 1-1, care a pus practic șanselor naționalei de a se mai salva de a la retrogradarea în Liga C. Atacantul a refuzat să îi paseze lui Darius Olaru la o fază care ar fi putut aduce victoria tricolorilor. În schimb, a preferat un drubling în plus, în urma căruia a pierdut mingea.

  • Tudorel Stoica are 7 titluri în palmares, toate câștigate cu Steaua. Fostul mijlocaș a făcut parte din marea echipă din Ghencea, care câștiga Cupa Campionilor Europeni (actuala Champions League – n.r.) în 1986.