VIDEO | Putin, cu funia în jurul gâtului. Imaginea zilei s-a viralizat într-o oră și a stârnit milioane de reacții

Moldoveanu Camelia 10.04.2022, 11:11
VIDEO | Putin, cu funia în jurul gâtului. Imaginea zilei s-a viralizat într-o oră și a stârnit milioane de reacții

Invazia Rusiei în Ucraina a zguduit o lume întreagă, astfel că Vladimir Putin a ajuns cu funia de gât în fața mulțimii. Imaginile fac deja înconjurul lumii, viralinzându-se într-o singură oră.

Vladimir Putin, cu funia de gât în mijlocul mulțimii

Rusia început invazia în Ucraina pe 24 februarie, iar violențele sângeroase nu s-au încheiat nici până acum. Fanii echipei Legia Varșovia și-au arătat public indignarea față de războiul din țara vecină.

În meciul contra Lech Poznan, confruntarea din campionatul Poloniei, fanii oaspeților s-au remarcat prin scenografia violentă. Mai exact, un desen cu Vladimir Putin spânzurat în tricoul lui Spartak Moscova a fost afișat pe o bună bucată din tribună.

Cei de la Legia Varșovia au ales afișarea acestui mesaj în meciul contra Lech Poznan deoarece galeria echipei din urmă este înfrățită cu cea a rușilor de la Spartak. În doar o oră, imaginile cu Vladimir Putin spânzurat au făcut înconjurul lumii.

Vitali Klitschko, apel la Papa Francisc. Primarul Kievului a lansat o invitație pentru Suveranul Pontif

Încă de la primele atacuri ale armatei ruse împotriva Ucrainei, Vitali și Wladimir Klitschko au rămas alături de concetățenii lor. Cei doi sunt implicați direct în apărarea orașului Kiev.

După 45 de zile de la izbucnirea acestui conflict sângeros, Vitali Klitschko face apel la Papa Francisc. Primarul orașului Kiev consideră că Suveranul Pontif este singurul care are puterea de a opri acest război. Klitschko a dezvăluit presei din Italia că i-a trimis Papei o scrisoare în care îl roagă să vină la Kiev pentru a transmite un mesaj puternic de pace.

L-am invitat deja pe Papă aici. I-am trimis o scrisoare. Ar fi un semnal foarte puternic, dacă l-am avea aici. Ar fi o vizită foarte importantă, plină de simbolism, și cred că ar aducea pacea la noi în țară. Figura Papei este o figură internațională. Dacă Papa vine aici, în orașul nostru (n.r. Kiev), ar fi o vizită simbolică și cred că asta ar aduce pacea în Ucraina, pentru că toată lumea îl privește pe Papă, toată lumea îl ascultă.

Ar fi minunat să-l avem aici. Am primit informații că încearcă să-și găsească o dată pentru a veni aici. Dacă se întâmplă asta, am fi onorați să-l primim pe Papă, pentru a aduce pacea în Europa. Să nu uităm că acesta este cel mai mare război din Europa de la Al Doilea Război Mondial încoace.”, a afirmat Vitali Klitschko, pentru tg24sky.it.