Radu Banciu îl desființează pe Gigi Becali! Ce a fost în stare să spună despre milionar! Patronul FCSB va ”lua foc” atunci când va afla!

Olteanu Ștefan / 23.02.2021, 15:29
Radu Banciu îl desființează pe Gigi Becali! Ce a fost în stare să spună despre milionar! Patronul FCSB va ”lua foc” atunci când va afla!

Radu Banciu l-a desființat pe Gigi Becali în direct! I-a dat nota 1.5 și i-a cerut să plece rapid de la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor, îndrumat către ligile inferioare ale României. I s-a cerut să urmeze exemplul „Berlusconi”.

Radu Banciu îl desființează pe Gigi Becali!

Jurnalistul Radu Banciu l-a desființat pe Gigi Becali în direct la emisiunea Fotbal All Inclusive de pe Look Sport. La rubrica numită „Notele lui Banciu”, finanțatorul FCSB a primit nota 1.5.
Banciu l-a ironizat pe Gigi Becali, despre care a spus că este „antrenor, jucător și căpitan” la FCSB, și i-a cerut să plece de la echipa roș-albastră.
Gigi Becali nu se mai ferește și inclusiv el a recunoscut că face echipa la FCSB. Ultima ispravă a patronului a venit chiar în runda precedentă a Ligii I. Alexandru Buziuc, atacant de 26 de ani, a fost introdus de FCSB în minutul 46 al victoriei cu Chindia Târgoviște. Deși a fost introdus în startul reprizei secunde, Buziuc a fost înlocuit de Vukusic în minutul 79. Doar 33 de minute i s-au acordat atacantului venit de la Clinceni.
Banciu a răbufnit la adresa lui Gigi Becali: „Da el când pleacă?”

Antrenorul Gigi Becali (1,5) – Insist pe acest 0.5, pentru că aşa se vede mai bine unul din faţă. Domne, dar Becali când pleacă? El e antrenor, jucător, căpitan, dar nu pleacă şi el la un moment dat?
Eşecurile, rezultatele, jocul nu-l fac şi pe el să plece? Berlusconi e la Monza, să se ducă şi Gigi să ia o echipă de Liga 2 sau Liga 3. FC Pasărea de exemplu. Sau Avicola Crevedia. Ăla va fi un moment istoric, ziua în care se va anunţa că Gigi nu mai e, s-a dus de la FCSB şi i-a lăsat locul lui MM”, a spus Radu Banciu, la Look Sport.

Radu Banciu, atac dur la Gigi Becali: „Da tu când pleci de la FCSB?”
Radu Banciu, atac dur la Gigi Becali: „Da tu când pleci de la FCSB?”

Gigi Becali face echipa la FCSB?

Deseori se întâmplă ca pe banca roș-albaștrilor să sune câte un telefon, iar la scurt timp să fie efectuată cel puțin o schimbare. Gigi Becali este de multe ori la capătul telefonului, iar finanțatorul FCSB nu s-a ferit să recunoască asta:

Pai, dacă nu faci schimbări, se alege praful! Nu se potrivește socoteala mea cu a antrenorului, pentru că eu vreau performanță. Pe mine nu mă ține numai rezultatul, pe antrenor îl ține rezultatul, pe mine nu.
Dacă antrenorul zice eu joc cu Soiledis, că are experiență, eu îi spun nu joci cu Soiledis, joci cu Panțîru, ca să-l vând”, spunea Gigi Becali, la PRO X.

Inclusiv managerul Mihai Stoica recunoștea, în toamna trecută, că Gigi Becali are un rol important în alegerea echipei:

Sigur că deciziile se iau consultând patronul, pentru ca altfel nu funcționează niciun club. Că unii au ieșit și au spus că fac asta și alții nu recunosc e cu totul altceva. Noi, care suntem în lumea fotbalului, știm foarte bine ce se întâmplă la toate echipele. La noi nu există autonomie pentru antrenori cum este în Premier League, unde antrenorul își alege jucătorii.
Că Gigi se implică știm cu toții. Ce rost are să vorbim mereu aceeași chestie, încetați cu asta pentru că știm toți! Și știți asta, știm cu toții. Ce vreți să urmăriți până la urmă”, spunea MM Stoica, în septembrie 2020, la PRO X.

MM Stoica vorbește despre intervențiile lui Gigi Becali asupra echipei
MM Stoica vorbește despre intervențiile lui Gigi Becali asupra echipei