Radu Drăgușin a dat lovitura! Vine anunțul oficial despre viitorul tânărului român din Serie A

Marian Cărăvan 27.01.2021, 22:23
Radu Drăgușin a dat lovitura! Vine anunțul oficial despre viitorul tânărului român din Serie A

Radu Drăgușin a dat lovitura. Fotbalistul român știe acum ce îl așteaptă. Vine anunțul oficial despre viitorul tânărului român din Serie A. Radu Drăgușin e titular în această seară la Juve, în meciul din Cupa Italiei contra celor de la SPAL.

Radu Drăgușin a dat lovitura! Vine anunțul oficial în privința tânărului fotbalist român

Juventus i-a stabilit viitorul lui Radu Drăgușin. Fundașul român în vârstă de 18 ani este pe cai mari! Radu Drăgușin a dat lovitura! A ajuns la o înțelegere cu campioana Italiei, iar salariul oferit este unul care îl mulțumește pe tânărul fotbalist român. Presa din Italia a dezvăluit ce se întâmplă cu fotbalistul care a debutat la Juventus direct în Liga Campionilor.

Drumurile lui Radu Drăgușin și Juve nu se despart. Lucrurile merg, clar și sigur, în direcția prelungirii înțelegerii până în 2025. Dialogul decurge rapid și pozitiv. Mai sunt unele detalii, dar acordul e tot mai aproape”, a scris Gazetta dello Sport.

Actualul contract al lui Radu Drăgușin se încheie în vară. După aceea, fotbalistul român ar urma să câștige un salariu anual de debutant în Serie A, suma fiind cuprinsă între 500.000 și un milion de euro. Totul va fi anunțat oficial la momentul oportun, dar semnăturile pe noul contract par o formalitate, scrie cotidianul italian. Până la meciul din această seară, cu SPAL, Radu Drăgușin a adunat trei prezențe în echipa de seniori a lui Juve. Antrenorul Andrea Pirlo îi dă credit în continuare tânărului fotbalist român. L-a titularizat în Cupa Italiei, în meciul cu SPAL.

Radu Dragusin a dat lovitura! Vine anuntul oficial despre viitorul tanarului roman din Serie A
Radu Dragusin a dat lovitura! Vine anuntul oficial despre viitorul tanarului roman din Serie A

Radu Drăgușin, cumpărat din România cu 250.000 de euro

Pentru Radu Drăgușin, totul s-a schimbat în momentul în care a semnat cu Juventus Torino. Italienii nu s-au înșelat în privința sa. Imediat după ce a împlinit 16 ani, Radu Drăgușin a semnat cu Juventus. A fost achiziționat de la Regal Sport București, contra unei sume care pare ridicolă în Italia, 250.000 de euro. „Un adevărat chilipir pentru club”, după cum scriau cei de la Goal.com.

Odată ajuns în Italia, Radu Drăgușin a trebuit să se adapteze modului de pregătire. A strâns din dinți, a tras tare la antrenamente și a progresat vizibil. A pus 5 kg de masă musculară într-un singur an și a crescut până la 1,92 m. Acum e un colos foarte puternic, care își domină adversarii în aer.

Până să debuteze la echipa mare a „Bătrânei Doamne”, Radu Drăgușin a evoluat la echipele U17, U19 și U23 ale torinezilor. Radu Drăgușin a atras imediat atenția. Astfel că la finalul sezonului 2018/2019, a fost premiat drept unul dintre jucătorii de top ai Centrului de Juniori Juventus.

A debutat la Juventus direct în Liga Campionilor. S-a întâmplat pe 2 decembrie 2020, la meciul Juventus – Dinamo Kiev 3-0, în grupele celei mai tari competiții intercluburi din lume. A intrat în minutul 69, în locul lui Merih Demiral.

Născut la data de 3 februarie 2002, Radu Drăgușin are o cotă de piață de 800.000 de euro. Radu Drăgușin a dat lovitura!

Urmăriți Playsport.ro și pe