Radu Drăgușin, alături de Diego Costa într-un proiect neașteptat din Italia: „Se poate întâmpla un miracol”

Robert Zanfir 26.01.2022, 19:22
Radu Drăgușin, alături de Diego Costa într-un proiect neașteptat din Italia: „Se poate întâmpla un miracol”

Radu Drăgușin ar putea lăsa Sampdoria pentru ultima clasată din Serie A, Salernitana. Diego Costa și Javier Pastore sunt doi dintre cei care l-ar putea însoți pe român în noul proiect din sudul Italiei.

Radu Drăgușin nu își găsește locul nici la Sampdoria. Fundașul lui Juventus a jucat constat în Liguria. Totuși, înlocuirea antrenorului Roberto D’Aversa cu Marco Giampaolo i-ar putea schimba statutul de la echipă. Presa din Italia vorbește pe larg despre un proiect neașteptat care l-ar putea include și pe român.

Radu Drăgușin, alături de Diego Costa într-un proiect neașteptat din Italia: „Se poate întâmpla un miracol”

Salernitana este pe ultimul loc în Serie A, cu doar 10 puncte după 22 de etape. Salvarea ar putea veni din partea noului proprietar al echipei. Acesta este dispus să facă mutări concrete pentru a salva clubul.

Potrivit presei locale, unul dintre jucătorii vizați pentru un transfer ar fi Radu Drăgușin. Pe lângă român, Walter Sabatini i-ar vrea și pe Diego Costa, fostul atacant de la Atletico Madrid și Chelea, și Javier Pastore, fostul jucător al celor de la PSG.

„Se poate întâmpla un miracol”, a spus directorul tehnic al clubului, conform footballitalia.

Salernitana este la 8 pași în urma celor de la Venezia, care cupă primul loc de deasupra liniei retrogradării. În aceste condiții, Danilo Iervolino, omul de afaceri care a salvat clubul de la excluderea din Serie A, ar fi dispus la orice sacrificiu pentru salvarea clubului de la sud de Napoli.

Radu Drăgușin: „Vreau la echipa mare”

Într-o ediție specială pentru PlaySport LIVE, Radu Drăgușin a vorbit despre dorința de a juca pentru echipa națională a României.

Împrumutat de Juventus la Genoa, Radu Drăgușin a fost, la un moment dat, subiectul unor discuții despre convocarea la naționala Italiei. Jucătorul a declarat pentru Playsport că nu se pune probleme de așa ceva și că, dimpotrivă, visează să joace pentru naționala mare.

„Asta nu e o opțiune pentru mine. M-am născut în România, vreau să am ocazia să joc pentru naționala țării mele, să vadă lumea că mă ridic la nivelul reprezentativei U21 și sper să avansez cât de curând și la naționala mare. Momentul îl va decide selecționerul” a spus acesta.

13 meciuri a jucat Radu Drăgușin pentru Sampdoria în aceste sezon

Urmăriți Playsport.ro și pe