Radu Drăgușin, înapoi la Juventus! Italienii au aflat planul din spatele fundașului român

Robert Zanfir / 19.01.2022, 18:18
Radu Drăgușin, înapoi la Juventus! Italienii au aflat planul din spatele fundașului român

Radu Drăgușin ar putea reveni la Juventus mai repede decât s-ar fi așteptat. Fundașul nu ar mai intra în planurile noului antrenor de la Sampdoria, după cum anunță presa din Italia.

Plecarea de la Juventus și împrumutul la Sampdoria par să îi fi priit lui Radu Drăgușin. Fundașul a jucat constant pentru Doria, unde a atins deja 15 partide. Totuși, înlocuirea lui Roberto D’Aversa ar putea duce la o nouă schimbare drastică în cariera jucătorului.

Radu Drăgușin, înapoi la Juventus! Italienii au aflat planul din spatele fundașului român

Radu Drăgușin (19 ani) a prins minute bune  în ultima vreme în Serie A. Fostul antrenor al Sampdoriei, Roberto D’Aversa, a mizat constant pe român. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acesta a fost lăudat chiar și după eșecul de la Napoli, din ultima etapă.

Totuși, numirea lui Marco Giampaolo pe banca echipei din Liguria l-ar putea îndepărta pe român din fosta echipă a legendarilor Roberto Mancini sau Gianluca Vialli.

Conform ziarului genovez Il Secolo XIX, citat de Tuttomercatoweb, noul antrenor ar urma să renunțe la Ernesto Torregrossa, dar și la Radu Drăgușin. Potrivit sursei citate, românul ar putea reveni la Juventus chiar din această iarnă.

Radu Drăgușin a intrat pe teren în finalul partidei din optimile Cupei Italiei. Juventus a câștigat cu 4-1 în fața Sampdoriei.

Radu Drăgușin s-a destăinuit într-un interviu-eveniment pentru Playsport

Radu Drăgușin a vorbit pentru Playsport, într-un interviu eveniment acordat la finalul anului trecut. Fundașul spune că nimic nu este la voia întâmplării în Italia, dar dezvăluie și atmosfera din vestiarul lui Juventus.

„În Italia faci parte dintr-un mediu care-ți creează condițiile și-ți pune la dispoziție toate facilitățile pentru a te dezvolta la cel mai înalt nivel.

Condiția fizică se numără printre priorități. Acolo am început să fac exerciții folosind propria-mi greutate, să iau proteine, suplimente. Să respect un meniu stabilit de un nutriționist. Sunt detalii care fac diferența”, a declarat Radu Drăgușin pentru Playsport.

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, conform Transfermarkt

A plecat de la Juventus la Sampdoria. Este un pas normal care există în faţa unui tânăr fotbalist de perspectivă. În situaţia dată, este foarte benefică pentru el această mişcare pe care a făcut-o. Această mutare cu titlul de împrumut.

El este cinci ani de zile sub contract cu Juventus. Se pare că-i prieşte. Joacă din ce în ce mai mult. Asta este cel mai important. Şi cât de curând se va întoarce.

Lumea fotbalului îl compară cu un mic Ibrahimovici. Are şi statura şi frizura, dar ce e cel mai important este că are acea determinare şi hotârăre în a aborda orice antrenament, orice meci cu o seriozitate dusă la extrem. E un profesionist”, a spus Dan Drăguşin, tatăl fundașului.