Radu Drăgușin, lăudat după eșecul Sampdoriei cu Napoli: „A demonstrat!” Ce notă a primit românul

Robert Zanfir 09.01.2022, 21:25
Radu Drăgușin, lăudat după eșecul Sampdoriei cu Napoli: „A demonstrat!” Ce notă a primit românul

Sampdoria a pierdut cu Napoli, 0-1, pe arena „Diego Armando Maradona”. Radu Drăgușin a fost titular și unul dintre oamenii evidențiați ai oaspeților.

Împrumutul lui Radu Drăgușin la Sampdoria pare să fie de bun augur pentru fundașul român. Jucătorul lui Juventus a început să joace constant pentru Doria, iar progresul este unul evident.

Radu Drăgușin, lăudat după eșecul Sampdoriei cu Napoli: „A demonstrat!” Ce notă a primit românul

Radu Drăgușin a fost titularizat de Roberto D’Aversa, iar românul nu a dezamăgit. Chiar dacă Sampdoria nu a reușit un rezultat bun, jocul fundașului a fost lăudat.

„Drăgușin a reușit să neutralizeze raidurile lui Ghoulam și Insigne. Primul a fost nevoit să iasă de pe teren din cauza unei accidentări.

Radu Drăgușin a reușit să îl blocheze pe fundașul lui Napoli. A demonstrat pe teren”, au scris cei de la TuttoMercatoWeb.

Italienii l-au notat cu 6. Cea mai mare notă de la oaspeți a primit-o Ciervo, 6.5, în timp ce Gabbiadini a fost notat cu 5.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Andrea Petagna (min 43), care a reluat cu o semi-foarfecă chiar din fața lui Radu Drăgușin.

În urma eșecului de la Napoli, Sampdoria rămâne cu 20 de puncte din 21 de etape. Echipa românului se bate pentru evitarea retrogradării, iar una dintre mutările cerute de Roberto D’Aversa este aducerea lui Dennis Man de la Parma.

„Știți că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situația lui Man… Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluții.

Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.

Reacție clară a lui Radu Drăgușin în privința revenirii la echipa națională

Într-o ediție specială pentru PlaySport LIVE, Radu Drăgușin a vorbit despre dorința de a juca pentru echipa națională a României.

La un moment dat, în Italia se vehicula varianta că acesta ar putea să fie naturalizat și să joace pentru Squadra Azzurra, lucru negat de tânărul fundaș.

Asta nu e o opțiune pentru mine. M-am născut în România, vreau să am ocazia să joc pentru naționala țării mele, să vadă lumea că mă ridic la nivelul reprezentativei U21 și sper să avansez cât de curând și la naționala mare. Momentul îl va decide selecționerul
Radu Drăgușin, pentru Playsport.

Radu Drăgușin a primit aprecieri din partea fanilor chiar și după eșecul de la Napoli
Urmăriți Playsport.ro și pe