Rămâne Andrea Compagno la FCSB? Gigi Becali a dat răspunsul așteptat de fani

Cosmin Olteanu 10.06.2023, 09:57
Rămâne Andrea Compagno la FCSB? Gigi Becali a dat răspunsul așteptat de fani

Gigi Becali a vorbit despre viitorul lui Andrea Compagno la FCSB.

Andrea Compagno este golgheterul FCSB-ului, în sezonul recent încheiat, cu 16 goluri marcate.

Rămâne Andrea Compagno la FCSB? Gigi Becali a dat răspunsul așteptat de fani

Gigi Becali susține că negocierile pentru transferul lui Andrea Compagno au picat, astfel că italianul va rămâne și în sezonul următor la FCSB.

„Îl avem pe Compagno, dar să avem și dublură. (n.r. Compagno rămâne?) Păi, da! A fost o treabă, o negociere, dar nu (n.r. a ieșit transferul). (n.r. Nu au dat cât trebuie?) Da, nu au dat”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB, în vara anului trecut, de la FC U Craiova, pentru 1.5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2024 cu formația bucureșteană.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Compagno este cotat la două milioane de euro.

Marius Șumudică, fascinat de Andrea Compagno

Marius Șumudică a avut numai cuvinte de laudă pentru Andrea Compagno, despre care spune că ar fi marcat mai multe goluri, în tricoul FCSB-ului, dacă ar fi primit mai multe centrări din partea coechipierilor.

„Pentru mine, Compagno este un jucător foarte util unei echipe. Joc aerian foarte bun. Eu am văzut foarte multe faze în care știe să așeze mingea pentru jucătorul care vine din spate, puțini fac asta în România.

Este un jucător care nu e fricos. FCSB are jucători în bandă care vin foarte puțin cu centrări. El nu beneficiază de aceste centrări. Dacă beneficia, marca mai multe goluri. Este unul dintre cei mai prolifici jucători număr 9 care au fost la Steaua (n.r. FCSB). Au fost momente când FCSB a jucat fără număr 9”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

FCSB a terminat sezonul pe locul 2 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte obținute, la șapte lungimi în spatele campioanei Farul Constanța.

Urmăriți Playsport.ro și pe