Ramos, la United? Salariu fabulos pentru căpitanul Realului și de ce depinde mutarea-bombă

Radu Bordei 13.01.2021, 12:36
Ramos, la United? Salariu fabulos pentru căpitanul Realului și de ce depinde mutarea-bombă

Salariu fabulos pentru Ramos la United! Căpitanul celor de la Real Madrid se află în ultimele luni de contract cu gruparea madrilenă. Fundașul este în aceeași situație cu rivalul de la Barcelona, Leo Messi. Cel mai prolific jucător defenisv din istoria La Liga poate semna cu oricine.

Chiar dacă fotbalistul va împlini 35 de ani în martie, există destule cluburi mari care ar dori un jucător cu experiența și pedigre-ul lui Ramos. Campionul mondial va avea de unde să aleagă, iar cea mai mare ofertă pare să vină de la o forță a Angliei.

Salariu fabulos pentru Ramos la United!

Manchester United este interesată de Ramos de mult timp. Și în urmă cu câțiva ani, „diavolii” pregătiseră un pachet salarial fabulos, dar jucătorul a continuat la Real. Acum, însă, lucrurile stau diferit. Pandemia de coronavirus a afectat financiar chiar și cele mai multe cluburi. Galacticii au fost singura echipă mare, alături de Bayern Munchen, care a anunțat profit în 2020. Dar Florentino Perez vrea să fie prudent, mai ales că în vară este posibil să urmărească niște transferuri importante.

De aceea, Ramos ar putea alege, în sfârșit, o nouă provocare, într-o ligă diferită. Manchester United încearcă să revină în topul fotbalului european, iar managerul Solskjaer caută un lider în echipă. Defensiva englezilor nu este una solidă, iar un fotbalist ca Ramos ar putea rezolva multe probleme. În plus, la fel ca la Real, spaniolul ar fi un lider adevărat în vestiar. Un jucător obișnuit să câștige trofee.

De aceea United este gata să îi susțină salariul mare, 15 milioane de euro pe sezon, în următorii doi ani. Cum Ramos n-ar costa nimic, șefii englezilor au calculat că nu riscă nimic.

Real se pregătește de viața fără căpitan

Așa cum a fost cazul și cu Cristiano Ronaldo, fanii Realului se pregătesc de viața fără legendarul lor căpitan. Sergio Ramos a câștigat toate trofeele posibile, atât la nivel de club cât și cu naționala Spaniei. Fotbalistul rămâne o piesă importantă în angrenajul lui Zinedine Zidane. Fără el pe teren, Realul încă suferă. Madrilenii n-au câștigat 7 din ultimele 10 partide fără căpitan pe teren.

Cu toate acestea, madrilenii par pregătiți să se despartă de unul din simbolurile clubului în ultimul deceniu. Pandemia a schimbat multe, iar Realul nu mai vrea să investească o sumă importantă într-un fotbalist de 35 ani. În plus, madrilenii pregătesc deja înlocuitorul perfect. David Alaba, de la Bayern, rămâne liber de contract, după ce a respins ofertele bavarezilor. Iar Realul este facvorită să îi obțină semnătura.

Urmăriți Playsport.ro și pe