Rangers și Steven Gerrard au câștigat bătălia pentru Ianis Hagi. Confirmarea că mijlocașul român nu va părăsi echipa de pe Ibrox în vară

Mihai Rosoiu / 25.06.2021, 11:56
Rangers și Steven Gerrard au câștigat bătălia pentru Ianis Hagi. Confirmarea că mijlocașul român nu va părăsi echipa de pe Ibrox în vară

Final oficial de conflict în cazul „internaționalului” român care evoluează în campionatul Scoției. Rangers și Steven Gerrard au câștigat bătălia pentru Ianis Hagi. Presa insulară titrează că noua campioană a Scoției nu va fi lipsită de aportul mijlocașului român în fazele preliminare ale UEFA Champions League.

Lipsa lui Ianis Hagi din echipa olimpică a țării noastre pentru turneul final din această vară este confirmarea oficială a victoriei celor de la Rangers.

Cum au reușit Rangers și Steven Gerrard să câștige bătălia pentru Ianis Hagi

Nu mai este nicio îndoială că Ianis Hagi nu va merge la Jocurile Olimpice. Presa britanică exultă după ce mijlocașul cu 15 pase decisive pentru Rangers nu face parte din lotul pentru Japonia. Deși talentatul fotbalist a declarat fățiș că vrea în Japonia, Steven Gerrard nu a fost de acord.

Site-ul hitc.com titrează că Rangers a reușit să-și impună punctul de vedere în bătălia cu Federația Română de Fotbal. Anunțul lotului pentru Jocurile Olimpice 2020 este dovada clară că Ianis Hagi nu va îmbrăca tricoul naționalei. Cel puțin pentru turneul de fotbal din Japonia, programat în această vară.

Rangers trebuie să joace în al treilea tur preliminar al UEFA Champions League, când România luptă pentru aurul olimpic. Oficialii echipei scoțiene au profitat că FIFA nu este organizatorul turneului olimpic și i-au interzis lui Ianis Hagi să plece la națională. Federația Română de Fotbal nu l-a inclus pe jucătorul lui Rangers pe lista convocaților la lotul olimpic. Asta înseamnă că el va rămâne la Rangers în perioada următoare. Acum este clar pentru toată lumea că Rangers a reușit să câștige bătălia pentru Ianis Hagi din această vară”, a titrat site-ul insular.

„Ianis Hagi trebuia să rămână la echipa de club”

În același articol semnat semnat de James Black, se spune că „victoria” celor de la clubul scoțian este normală. Apropierea tururilor preliminarii din ediția 2021-2022 a UCL trebuie să o găsească pe Rangers în efectiv complet. Cum miza este una uriașă, grupele competiției, campioana Scoției trebuie să alinieze cel mai bun „11” în jocurile decisive de calificare:

Absențele lui Kamara și Roofe vor cântări enorm. De aceea, prezența lui Ianis Hagi în lot este obligatorie. Prezența la Jocurile Olimpice nu este o prioritate pentru jucătorul cu numărul 7 al celor de la Rangers”, a mai scris jurnalistul insular.

Constănțeanul a avut o vară liniștită. Ianis  Hagi a mers în vacanță, dar continuă să urmeze un program de pregătire strict. De curând, Ianis Hagi și-a etalat și o nouă coafură, care a strâns numeroase aprecieri pe rețelele de socializare.