Rapid nu mai poate juca pe Arena Națională! Unde vor juca giuleștenii în următoarea etapă

Ștefănescu Dragoș / 17.11.2021, 16:12
Rapid nu mai poate juca pe Arena Națională! Unde vor juca giuleștenii în următoarea etapă

Rapid a jucat în acest sezon meciurile de ”acasă” pe Arena Națională. Din cauza organizării Campionatului Mondial de gaming DOTA 2, giuleștenii s-au mutat o perioadă pe alte stadioane. În mod surprinzător, Rapid a decis să joace și meciul cu CS Mioveni tot în provincie.

Rapid nu revine pe Arena Națională

Rapid a anunțat că va juca următorul meci de ”acasă” pe Stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu. Înfruntarea cu cei de la CS Mioveni din 27 noiembrie face parte din etapa a 17-a a Ligii 1. Anunţul a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului giuleștean, însă nu s-au dat explicații de ce echipa nu revine în București. Ultima partidă disputată de echipa lui Mihai Iosif pe Arena Națională a fost cea cu FC Voluntari, din 24 septembrie. De atunci, Arena Naţională a fost indisponibilă pentru Rapid şi FCSB, deoarece a găzduit Campionatul Mondial de gaming DOTA 2.

Arena Naţională din Capitală poate găzdui din nou meciuri de fotbal, primul fiind FCSB – FC Botoşani, programat pe 21 noiembrie, în etapa a 17-a a Ligii 1.

Ce schimbări vor avea loc la Rapid în această iarnă

Rapid a fost o adevărată revelație a începutului noului sezon al Ligii 1. Ulterior, trupa lui Mihai Iosif a mai pierdut din turație și a suferit câteva eșecuri. Totuși, giuleștenii au avut un parcurs bun în actualul sezon de Liga 1, reușind șapte victorii, cinci egaluri și trei înfrângeri. Rapid se află în prezent pe locul 5 în Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 15 meciuri jucate.

Pentru a obține rezultate cât mai bune în continuare, giuleștenii pregătesc o serie de transferuri în această iarnă. Daniel Niculae a dezvăluit că vor avea loc mai multe schimbări la echipă, odată cu transferurile ce vor fi făcute.

Sunt jucători care vin după perioade destul de lungi de inactivitate, care trebuie să se integreze în societate, în grup. Au fost meciuri în care am suferit chiar și pe fază defensivă, nu doar ofensivă.

Într-adevăr, vor mai fi schimbări, dar nu foarte multe, în această perioadă de iarnă. Lumea se așteaptă la foarte multe, și eu, ca și suporter, îmi doresc.

Așteptările cresc de la etapă la etapă, văzând și exprimarea bună a echipei pe teren.

Însă, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că este primul an în prima ligă, după o perioadă destul de lungă.

Asta nu înseamnă că nu vom accepta situația din clasament și, dacă vom putea urca mai mult, e cu atât mai bine.

Însă, nici nu trebuie să le dăm speranțe foarte mari fanilor. Mi-aș dori ca echipa să se exprime foarte bine, iar la final să ne bucură pentru lucrurile mărețe pe care le-am făcut. Nu doar să avem așteptări, ca să nu avem deziluzii. Play-off-ul ar fi ceva extraordinar”, a declarat Daniel Niculae, pentru Gsp.ro.