Răspunsul de „rege” al lui Hagi după atacul lui Prunea. Subiectul negocierilor pe axa Hagi – Burleanu a lăsat răni adânci

Gabriel-Alexandru Ioniță / 24.11.2021, 08:39
Răspunsul de „rege” al lui Hagi după atacul lui Prunea. Subiectul negocierilor pe axa Hagi – Burleanu a lăsat răni adânci

Gică Hagi a fost criticat de Florin Prunea pentru faptul că a negociat cu Răzvan Burleanu preluarea echipei naționale. Fostul portar s-a arătat supărat de faptul că „Regele” nu a acceptat oferta Federației, în contextul în care foarte mulți oameni de fotbal îl considerau varianta ideală pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi.

Gică Hagi a răspuns după criticile lui Prunea

Răspunsul lui Hagi a venit destul de rapid. Acesta nu s-a arătat deloc deranjat de cuvintele fostului său coechipier din „Generația de Aur”, explicând că respectă părerea fiecăruia dintre foștii săi colegi, chiar dacă există diferențe de viziune între ei.

Ne respectăm foarte mult, fiecare are opinia lui. Toţi cei din ‘Generaţia de Aur’ au personalitate şi au dreptul la o opinie. Nu trebuie să gândească fiecare ca mine, să vorbească la fel ca mine.

Cei din ‘Generaţia de Aur’ vor fi colegii mei pentru tot restul vieţii. Fiecare a spus părerea lui, toţi au fost mari jucători. Nu discutăm aici viziunea fiecăruia. Eu nu vorbesc despre ce fac ceilalţi!”, a spus Gică Hagi la Digi Sport.

De asemenea, Hagi a vorbit din nou despre întâlnirea pe care a avut-o cu președintele FRF. El a explicat de ce a ales să dea curs invitației lui Burleanu și cum a decurs discuția cu acesta, lăsând parcă să se înțeleagă că regretă faptul că nu a putut să ofere un răspuns negativ acestei oferte din cauza statutului pe care îl are la Farul Constanța.

Singurul lucru concret este că eu m-am întâlnit cu preşedintele! Fiecare poate să spună ce doreşte el. Eu am vrut să mă întâlnesc cu el, a fost prima propunere directă. Atunci când eşti invitat direct, de un preşedinte, e logic şi normal să ne întâlnim şi să vedem dacă există o cale. Nu a existat! Ştiam că nu e corect să lăsăm loc de interpretare, eu n-am vrut.

El credea că se poate, dar iată că nu se poate. I-am mulţumit, aş fi fost onorat să preiau naţionala, dar nu se poate! Am discutat despre fotbal timp de două ore, despre ce să vorbim? Am discutat despre cum ar trebui să arate lucrurile”, a mai spus Hagi sursei citate.

Prunea i-a cerut explicații fostului său coleg de la echipa națională

Fostul portar a lăsat din nou de înțeles că Hagi este cea mai bună variantă pentru postul de selecționer în acest moment, pentru că el a format o mare parte parte din actualii componenți ai echipei naționalei. Astfel, el i-a cerut fostului său coleg explicații pentru decizia de a refuza oferta Federației Române de Fotbal.

Eu cred că Gică trebuie să lămurească această problemă, pentru că el a ieșit cel mai șifonat. Trebuie să vină cu explicații. Toată lumea l-a cerut și îl cere în continuare. E omul care poate reconstrui. El îi cunoaște pe copiii ăia, știe cum se mișcă și cum respiră. El trebuie să o lămurească. Sunt convins că o va face”, a spus Prunea potrivit ProSport.

FOTO-EXCLUSIV. Bomba bombelor: Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, după Răzvan Lucescu în Grecia! Avem dovada!

Sursă foto: Inquam Photos / Alberto Groşescu