„Mă bufnește râsul!” Viorel Moldovan, concluzie dezarmantă după scandalul declanșat de Gică Hagi în „Generația de Aur”

Robert Zanfir 23.11.2021, 21:49
„Mă bufnește râsul!” Viorel Moldovan, concluzie dezarmantă după scandalul declanșat de Gică Hagi în „Generația de Aur”

Viorel Moldovan preferă neutralitatea în scandalul dintre Florin Prunea și Ilie Dumitrescu, declanșat de întâlnirea dintre Gică Hagi și Răzvan Burleanu. Totuși, fostul mare atacant critică decizia managerului de la Farul Constanța, de a negocia cu șeful FRF.

Întâlnirea dintre Gică Hagi și Răzvan Burleanu a scindat Generația de Aur. Ilie Dumitrescu a fost primul care a dezvăluit negocierile dintre cei doi, iar fostul atacant al naționalei a aplaudat inițiativa oficialului FRF. Gestul l-a enervat la culme pe Florin Prunea, care l-a jignit pe fostul său coleg.

Viorel Moldovan, concluzie dezarmantă după scandalul declanșat de Gică Hagi în „Generația de Aur”

Viorel Moldovan a făcut parte din Generația de Aur, alături de Florin Prunea, Ilie Dumitrescu sau Gică Hagi. Fostul atacant refuză să țină partea uneia dintre tabere, dar crede că Hagi a dat dovadă de lipsă de tact când a dat curs invitației.

„Vă ascult și mă bufnește râsul. E haios totul și chiar e interesant, până la urmă. Nu mă situez, v-am spus, de nicio parte. Îmi văd de ale mele, de ce ar trebui să comentez eu această dispută? Chiar nu știu ce probleme a stârnit acea dispută. Până la urmă, nu e problema mea și chiar nu mă interesează.

De ce să mă intereseze? Care-i chestia? Nu vreau să intru în nicio polemică sau să fac parte din vreo gașcă, să particip la unele scandaluri. Eu am linia mea și nu mă interesează astfel de lucruri. Poate unii au reușit, până la urmă, sa dezbine această generație.

Indiferent ce aș spune, la noi tot există această suspiciune și suntem bolnavi de conspirații sau ne gândim la fitile și pastile”, a declarat Viorel Moldovan la Digi Sport.

Moldovan: „Dacă știa că e incompatibil, de ce s-a mai dus?”

„Hagi a purtat o discuție vis-a-vis de postul de selecționer. Dacă știa că este incompatibil, de ce s-a dus? A mai refuzat de două ori echipa națională, dacă nu mă înșel.

Tu știi că ești în incompatibilitate, de ce te mai expui să dai drumul la gura lumii? Ok, că te duci din complezență, să-ți faci datoria, dar tot știai că ești în incompatibilitate.

Și-a dorit tot timpul și cred că și acum își dorește să devină selecționer, îmi pare rău. Reglează acea incompatibilitate dacă vrei să devii, vinde acțiunile, nu știu, nu vreau eu să-i dau sfaturi”, a încheiat fostul mare atacant al naționalei.

Programul naționalei

16 decembrie – tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor

martie 2022 – meci amical

iunie 2022 – primele meciuri în Liga Națiunilor

septembrie 2022 – ultimele meciuri din Liga Națiunilor