Război total între unul din cele mai mari cluburi din Anglia și un agent de jucători. ”Mă doare undeva, dacă nu mai fac afaceri cu ei”

Bordei Radu / 31.03.2021, 14:25
Război total între unul din cele mai mari cluburi din Anglia și un agent de jucători. ”Mă doare undeva, dacă nu mai fac afaceri cu ei”

Război total între unul din cele mai mari cluburi din Anglia și un agent de jucători. Între Mino Raiola și Manchester United nu există prea multă dragoste. Iar conflictul paote deveni unul total. La mijloc este situația lui Paul Pogba. Starul francez mai are contract până în 2022, iar Raiola încearcă să aranjeze transferul lui la alt club.

Conflictul dintre cele două părți datează, însă, încă de pe vremea lui Sir Alex Ferguson. În 2012 tânărul Pogba pleca gratis de la United. Agentul fotbalistului l-a acuzat pe legendarul manager pentru că nu i-a dat nicio șansă mijlocașului.

Război total între unul din cele mai mari cluburi din Anglia și un agent de jucători. ”Mă doare undeva, dacă nu mai fac afaceri cu ei”

Sir Alex Ferguson nu s-a împăcat niciodată cu plecarea lui Pogba și a aruncat toată vina pe atitudinea lui Mino Raiola. Agentul a replicat de fiecare dată, iar acum a declanșat un nou război contra celor de la United.

Paul Pogba (stânga) și Mino Raiola

Nu mă interesează ce zice Ferguson. El este obișnuit să i se facă pe plac de toată lumea. Așa că, dacă mă critică Ferguson, este chiar un motv de mândrie. Este ca și cum m-ar critica Sepp Blatter. Aceeași senzație o am, a declarat Raiola

Mai mult, Raiola nu pare îngrijorat dacă gruparea engleză va decide să nu mai negocieze deloc cu el.

Mă doare undeva, dacă nu mai fac afaceri cu United. Nu aparțin de ei, sunt independent. Doar interesele jucătorilor mei mă interesează, este replica acidă a lui Raiola

Pogba are șanse puține să mai rămână la United

Raiola arată că United s-a înșelat când l-a lăsat pe Pogba să plece, iar asta doar din vina lui Ferguson. United și-a dat seama de greșeală, de aceea a plătit aproape 100 de milioane de euro către Juventus, pentru a-l aduce înapoi. Dar francezul nu a reușit decât rar să se ridice la un nivel de top. De aceea, de multe ori, fotbalistul a lăsat de înțeles că ar dori să plece.

Visul mijlocașului este să joace la Real Madrid, pentru Zinedine Zidane. Dar madrilenii au alte priorități, iar Perez nu este impresionat de francez. O variantă este și întoarcerea la Juventus, acolo unde a jucat finala Ligii Campionilor. Fostul lui coleg, Andrea Pirlo, ar putea reconstrui mijlocul torinezilor în jurul lui. În plus, ar putea juca alături de Cristiano Ronaldo, într-o echipă care să atace trofeul Ligii Campionilor.

Vom vedea ce va fi, dacă va pleca. nu mai zic nimic, pentru că atunci când vorbesc, unii oameni se sperie, a glumit Raiola