Război total la FCSB între Mihai Stoica și unul dintre cei mai influenți oameni din galerie: „Așteptăm demisia”

Gabriel Peneș / 17.05.2021, 21:19
Război total la FCSB între Mihai Stoica și unul dintre cei mai influenți oameni din galerie: „Așteptăm demisia”

Război total la FCSB între Mihai Stoica și unul dintre cei mai influenți oameni din galerie. Managerul general al echipei patronate de Gigi Becali e luat în colimator de Gheorghe Mustață. Și nu de ieri, de azi. Liderul Peluzei Nord îl contestă vehement pe MM și îi solicită, încă o dată, demisia din fruntea clubului.

Război total la FCSB între Mihai Stoica și unul dintre cei mai influenți oameni din galerie

Roș-albaștri sunt la un pas să rateze, din nou, cucerirea titlului. Război total la FCSB între Mihai Stoica și unul dintre cei mai influenți oameni din galerie. Managerul general al clubului a fost luat în colimator de mai multă vreme de Gheorghe Mustață. Mustață este un vechi lider al galeriei FCSB/Steaua. A suferit o condamnare la închisoare, apoi a revenit în fruntea fanilor din celebra Peluză Nord.

A purtat multe „războaie”, inclusiv cu Gigi Becali, dar acum un an a anunțat că Peluza Nord revine lângă echipă. Din cauza pandemiei, revenirea a fost cu gândul, nu cu prezența fizică în tribune. Dar Mustață a devenit foarte vocal în contestarea lui Mihai Stoica. El l-a învinovățit și după înfrângerea din optimile Cupei, în fața rivalilor de la Dinamo. Mustață l-a considerat pe Stoica responsabil pentru decizia lui Becali de a nu folosi titularii în acea partidă. Cel puțin, nu de la începutul partidei.

Război total la FCSB între Mihai Stoica și unul dintre cei mai influenți oameni din galerie: „Așteptăm demisia”
Război total la FCSB între Mihai Stoica și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, care îi cere, din nou, demisia

Gheorghe Mustață l-a criticat și după eșecul din Cupă cu Dinamo

Asumă-ți, MM, rezultatul și lasă-ne! Ce transmiți tu, ca manager? Nimic! Tu l-ai adus pe Buziuc, tu l-ai adus pe Șut. Ai ochi de manager. Asumă-ți și dă-ți demisia, asta vor suporterii. De ce nu i-ai băgat pe Coman, Tănase și Olaru? Trebuia să-i bagi din prima. Ca să ne demonstreze că n-a făcut el echipa, să iasă și să spună, și-așa a spus că el nu vrea să aibă tangențe cu suporterii. Lasă că avem noi tangențe cu el. Niciodată în veci nu poate să bată Dinamo pe FCSB. Vă rugăm frumos să vă dați demisia, domnul MM”, a fost mesajul lui Gheorghe Mustață, la scurt timp după înfrângerea cu Dinamo.

Acum, când FCSB aproape a ratat șansele la titlu după egalul de la Sepsi, Mustață a revenit cu acuzațiile la adresa lui MM. El îi reproșează, neasumarea vreunei responsabilități pentru eșecuri, dar și atitudinea arogantă față de fani, dar și transferurile „țeapă” în care a fost implicat, dând exemplul lui Ante Vukusic.

„Așteptăm demisia lui Meme la acest sfârșit de campionat”

Așteptăm demisia lui Meme la acest sfârșit de campionat. Să se ducă și să joace tenis cu piciorul. Am văzut ce a făcut el la noi la echipă în ultimii ani. Nimic! Acum a ajuns să se bucure că intră Rapidul în A. Foarte bine! Dar poate ne bucurăm și noi la sfârșitul campionatului, dacă are curajul să își dea demisia. Am văzut că mai nou îi place să stea pe facebook. Asta da activitate de manager. Dar cum își asumă el pierderea campionatului? Vreau să vad și eu acest lucru din partea lui. Meme nu are respect față de suporteri”, a declarat Mustață pentru ProSport.

Liderul Peluzei Nord îl arată cu degetul pe Mihai Stoica și pentru transferurile „țeapă” în care a fost implicat. Mustață a dat exemplu lui Ante Vukusic. Atacantul croat n-a jucat, practic, la FCSB de la venirea sa, iar Gigi Becali a dispus punerea lui pe liber din vară. Stoica, în schimb, a motivat că Vukusic a fost accidentat în ultimele 2 luni, acesta fiind motivul pentru care nu a fost folosit de Toni Petrea.

Meme ne-a adus un atacant de a rupt norii. A jucat 20 de minute la Steaua și s-a accidentat, nu? De asta nu mai joacă Meme, Vukusic? Să fim serioși! Nu mai joacă de bun ce este.Ai adus un atacant de nu se poate! Dar, nu este nimic. Asteptăm demisia ta de onoare. Gigi Becali a spus foarte clar că Vukusic nu o să mai joace la Steaua. Unde s-a accidentat ăsta pe teren? Noi l-am văzut doar vreo 20 de minute și ne-am convins toți de el. Meme ne spune acum că, vezi Doamne, Vukusic s-a accidentat. De aia nu jucăm noi fotbal și nu avem rezultate, că nu e Vukusic pe teren, că e băiatul accidentat? Atunci nu mai este nimic de spus”, a concluzionat Mustață conform sursei citate.