Război total la Rapid. Mihai Iosif e acuzat de liderii galeriei că a „trântit” meciul din Cupa României

Dumitru Adrian 30.10.2021, 11:34
Război total la Rapid. Mihai Iosif e acuzat de liderii galeriei că a „trântit” meciul din Cupa României

Rapid nu se dezminte, iar spiritul din Giulești pare să fi rămas același ca în perioada George Copos. Reîntorși din infernul ligilor inferioare, renăscuți după un faliment și afișând o nouă conducere – una modernă, tânără – , la Rapid nu s-a schimbat cel mai important lucru: potențialul pe care îl are această echipă de a se distruge din interior.

Starea explozivă din sânul echipei s-a declanșat după ultimele două meciuri, cu Dinamo – în campionat – și Timișoara – în Cupa României. Primul care a reacționat a fost liderul galeriei, Liviu Ungureanu, care l-a acuzat pe Mihai Iosif că a petrecut cu jucătorii până la 6 dimineață după meciul cu Dinamo. Playsport a oferit detalii despre acuzațiile venite din peluza rapidistă. 

Mihai Iosif e acuzat că a „trântit” meciul din Cupa României

Numai că zilele lui Mihai Iosif par a fi numărate pe banca tehnică a Rapidului după ce unul dintre cei mai vechi și respectați lideri din galeria Rapidului, Vlad Baltazar, l-a zdrobit pe antrenorul giuleștenilor.

Înregistrarea video este presărată cu multe momente în care autorul are un limbaj licențios la adresa antrenorului rapidist. Prin urmare, Playsport a decis să nu publice conținutul video, dar redă esența mesajului și cuvintele ce pot fi reproduse.

Acuzațiile la adresa lui Mihai Iosif sunt foarte grave. Pe lângă faptul că îl acuză pe Mihai Iosif că, împreună cu Dragos Grigore și Drăghia, a făcut „blat” în meciul din Cupa României, liderul din galeria giuleșteană readuce în prim plan un episod care nu îi face cinste lui Mihai Iosif.

„Miță Iosif, pleacă de la Rapid! Pariezi pe culorile noastre, bețivule! Dai meciul să îți faci tu bani la pariuri, jucătorule de păcănele. Bă, voi știți că în urmă cu un an de zile, Mihai Iosif a avut 90 de milioane pe mână, nu știu ce trebuia să cumpere, și a fugit cu banii. S-a întâmplat când era Nicolae Grigore antrenor. I-a pierdut la păcănele. Joacă la păcănele, să știți. Noi, galeria, l-am pus la Rapid, că nu îl lua nimeni. Finul meu, Bocciu (n.red. Liviu Ungureanu) l-a pus. 1 pauză/ 1 final s-a jucat. Trânteală pe față, s-a jucat la pariuri. Și meciul cu Dinamo a mirosit urât, deși eu nu am crezut.

Păi, cum mă, în minutul 62, tu, când ești condus, scoți un mijlocaș ofensiv și bagi un fundaș? Când pleci de la Rapid, ești terminat. Ți-ai făcut bani de murături, de iarnă”, a fost o parte din furibundul discurs al lui Vlad Baltazar.

Problema lui Mihai Iosif e că Vlad Baltazar nu este singurul care consideră că meciul s-a desfășurat în condiții ciudate. Cei mai mulți dintre suporteri au reacționat după cele 90 de minute de la Timișoara, iar reacțiile duc în aceeași parte: Mihai Iosif a gândit meciul și a ales schimbările într-un mod de neînțeles.

Este de așteptat ca zilele următoare Daniel Niculae și patronul Angelescu să ia măsuri față de Mihai Iosif, dar să facă și o listă preliminară cu jucătorii care vor pleca în iarnă de la Rapid.

Și jucătorii sunt acuzați de blat

Deși este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Rapidului, Virgil Drăghia este acuzat de Baltazar că nu este la prima prestație în poarta formației giuleștene la finalul căreia să nu fie acuzat de „blat”.

„Portarul? Eu de portar v-am spus demult. De Drăghia am zis demult că făcea blaturi. Și îl bagi pe Dragoș Grigore și la următoarea fază se preface că intră la minge, dar nu intră, atacantul Timișoarei rămâne singur și dă gol”, a completat Baltzar. Întreaga filmare poate fi văzută pe pagina personală a lui Vlad Baltazar.