Răzvan Lucescu se întoarce în fotbal după ce a fost dat afară de Al-Hilal. Anunțul fostului selecționer e oficial

Gabriel Peneș / 10.03.2021, 09:38
Răzvan Lucescu se întoarce în fotbal după ce a fost dat afară de Al-Hilal. Anunțul fostului selecționer e oficial

Răzvan Lucescu se întoarce în fotbal după ce a fost dat afară de Al-Hilal. Nici nu era de așteptat altfel. Lucescu Jr. s-a despărțit abrupt de echipa din Arabia Saudit. Și asta după ce, sezonul trecut, câștigase Liga Campionilor Asiei, titlul și Cupa Regelui.

Răzvan Lucescu se întoarce în fotbal după ce a fost dat afară de Al-Hilal

Un antrenor nu poate trăi, prea multă vreme, departe de banca tehnică. Răzvan Lucescu se întoarce în fotbal după ce a fost dat afară de Al-Hilal. După un sezon de excepție, în care a câștigat Liga Campionilor Asiei, titlul și Cupa Regelui, Lucescu Jr. a fost demis. A fost suficientă pierderea locului de lider al campionatului pentru ca șeicii să fie drastici. O măsură, probabil, disproporționată, față de rezultatele aduse de echipă în sezonul trecut. Dar, cu câteva excepții, ăn fotbal contează doar ce fazi astăzi. Ieri, deja e istorie.

Răzvan Lucescu a devăluit că revenirea în fotbal se va produce cât de curând. Dar decizia clară nu va fi luată mai devreme de o lună.

Nu am de gând să știu unde voi merge și nu voi ști nici în următoarele 3-4 săptămâni. Intenția mea e ca până în vară să nu merg nicăieri, dar zic de aceste 3-4 săptămâni pentru că îmi pun și eu lucrurile mai bine la punct”, a declarat Răzvan Lucescu la Radio Gold FM.

Răzvan Lucescu se întoarce în fotbal după ce a fost dat afară de Al-Hilal. Anunțul fostului selecționer e oficial
Răzvan Lucescu se întoarce în fotbal după despărțirea de Al Hilal, dar Mircea Lucescu, tatăl său, a rămas indignat de atitudinea oficialilor clubului din Arabia Saudită

Anunțul fostului selecționer e oficial

După despărțirea de Al Hilal, numele fostului selecționer al echipei României a fost pomenit în legătură cu mai multe echipe europene. S-a vorbit de interesul lui Fenerbahce, în Turcia și de al Parmei românilor Mihăilă și Man. Apoi, de al celor de la Panathinaikos, care nu au uitat sezonul excelent făcut de român la rivala PAOK. Dar nimic nu s-a materializat. Lucescu a plecat cu familia, în Maldive, într-o vacanță, pentru a-și găsi liniștea. El a mai spus că, din toată cariera lui, regretă că a acceptat să antreneze la Petrolul Ploiești. Lucescu Jr. a fost tehnicianul ploieștenilor doar câteva luni, în perioada martie-septembrie 2014.

Sunt un antrenor destul de complicat, am nevoie de timp de adaptare, nu sunt genul de antrenor să am inspirație de moment, eu am nevoie de timp de lucru. Când am acceptat să merg la Petrolul nu a fost o idee chiar grozavă și mi-am spus să nu mai accept așa ceva, dar dacă mi se oferă o șansă bună, nu se știe niciodată”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Lucescu a mai dezvăluit și că tatăl său, Mircea Lucescu, a fost extrem de supărat de decizia oficialilor de la Al Hilal.,

El a fost foarte supărat, cum a fost și mama, eu eram cel mai relaxat. Mi-a spus că nu e normal ce s-a întâmplat. A fost oarecum furios, pentru că tot ceea ce câștigasem era o demonstrație că echipa are valoare. Era de așteptat ca echipa să aibă o cădere, soarta s-a întors. Șuturi care se duceau milimetric pe lângă poartă, înainte intrau în poartă. La un moment dat eram pe locul 1, la 7 puncte de locul 2. După au fost decizii greșite ale arbitrilor pentru Al Hilal, dar asta este, nu încerc să sugerez nimic”, a mai spus Lucescu Jr, citat de prosport.ro.