Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță au făcut spectacol în ultima etapă din Grecia. 6 victorii la rând pentru PAOK

Robert Zanfir / 23.01.2022, 20:25
Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță au făcut spectacol în ultima etapă din Grecia. 6 victorii la rând pentru PAOK

PAOK Solonic a câștigat la scor, 4-0, pe terenul celor de la Volos, în etapa a 19-a din Grecia. Alex Mitriță a pasat decisiv la unul dintre goluri.

Răzvan Lucescu are motive de bucurie. PAOK merge ceas în campionat, iar seria neagră din urmă cu ceva timp este deja doar o amintire. Echipa românului a ajuns la a 6-a victorie consecutivă în campionat.

Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță au făcut spectacol în ultima etapă din Grecia. 6 victorii la rând pentru PAOK

Kurtic a deschis scorul în minutul 21, din penalty. Imediat, același Kurtic a pasat pentru reușita lui Ingason.

A fost 2-0 la pauză, iar PAOK a continuat recitalul și în repriza secundă. Sastre a mărit avantajul după ceva mai bine de o oră de joc. A venit apoi și rândul lui Alex Mitriță să iasă la rampă.

Fostul mijlocaș al Universități Craiova a pasat decisiv la golul lui Akpom, din minutul 73.

Olteanul a fost titular și a rămas pe teren până la finalul partidei.

În urma rezultatului de sâmbătă, PAOK adună 37 de puncte și este pe locul 2 în Super League. Răzvan Lucescu și compania sunt la un pas peste AEK Atena, dar la 9 puncte sub linia de clasament a liderului Olympiacos.

Răzvan Lucescu: Uneori e bine să nu avem intensitatea dorită

„A fost un program foarte dificil pentru noi și oamenii nu înțeleg. Am avut parte de multe jocuri foarte intense. Are sens ca uneori să nu avem intensitatea dorită.

Când aceste meciuri s-au încheiat și ne-am calificat în următoarea fază din cupele europene, am avut mai multă energie și mai mult timp de pregătire”, a declarat Răzvan Lucescu la finalul partidei, citat de Gazzetta.gr.

Răzvan Lucescu explică de ce nu se întoarce în România

Răzvan Lucescu a fost pe „lista scurtă” a celor de la FRF, iar, după cum PlaySport.ro a dezvăluit în exclusivitate la acea vreme, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au mers la Salonic pentru a negocia cu tehnicianul.

Antrenorul a dezvăluit de ce nu mai revine în România. Nivelul fotbalului românesc, dar și mentalitatea din țară îl țin departe pe Lucescu JR.

„Poate că am ajuns selecționerul României într-un moment foarte dificil pentru fotbalul românesc, pentru mine poate că a fost puțin prea devreme. Momentul poate a fost nepotrivit din toate punctele de vedere.

Fotbalul românesc este de atunci într-o cădere permanentă. E clar că acea perioadă a dat un semnal. M-a învățat două lucruri experiența la echipa națională. Unul: că viața mea este pe teren zi de zi, acolo unde pot să-mi transmit ideile și să muncesc, să vin cu această filozofie de a construi un grup.

Și în an doilea rând m-a învățat să trec peste toate momentele de presiune uriașă, să le gestionez diferit, pentru că au fost presiuni uriașe. M-a învățat să trec peste frustrări, lucru cel mai important pentru un antrenor și pentru un om care are succes”, a declarat Răzvan Lucescu.

Volos – PAOK 0-4. ECHIPELE DE START

Volos: Kleyman – Ferrari, Gulen, Romero, Purita – Barrientos, Tsokanis – Bartolo, Fernandes, Oroz – van Weert

PAOK: Paschalakis – Pereira, Michailidis, Ingason, Sastre – Tsiggaras, Kurtic – Akpom, Biseswar, Zivkovic – Mitriță