Răzvan Lucescu transferă la PAOK un fotbalist cu peste 20 de meciuri în naționala Italiei! Lovitură de proporții reușită de antrenorul român

Giosanu Catinca / 26.07.2021, 21:19

Răzvan Lucescu este pus pe treabă la PAOK. Tehnicianul român transferă pe bandă rulantă. După ce l-a convins pe Nelson Oliveira, Lucescu Jr aduce un fotbalist cu peste 20 de meciuri în echipa națională de fotbal a Italiei! Lovitură de proporții reușită de antrenorul român. Despre ce fotbalist este vorba?

Răzvan Lucescu transferă la PAOK un fotbalist cu peste 20 de meciuri în naționala Italiei!

Răzvan Lucescu vrea cu orice preț să câștige un nou titlu cu PAOK Salonic. Tocmai de aceea își ajută echipa să facă cele mai bune transferuri. După ce s-a auzit că tehnicianul român l-ar vrea iar pe Bernard Mensah, alt jucător de renume a intrat în atenția echipei din Salonic. Jurnalistul Gianluca Di Marzio susține că Sebastian Giovinco este gata să revină în Europa și să semneze cu gruparea antrenată de Răzvan Lucescu. Atacantul legitimat la Toronto FC și echipa națională de fotbal a Italiei a mai colaborat cu Răzvan Lucescu și între 2019 și 2021, la Al Hilal. În mod surprinzător, acum este dispus să se reîntâlnească cu fostul său tehnician.

Sebastian Giovinco ar urma să rămână liber de contract la sfârșitul acestui an. Sportivul în vârstă de 34 de ani nu a mai evoluat în Europa din 2015.

Lovitură de proporții reușită de antrenorul român

Pentru cei care nu știu, Sebastian Giovinco a fost crescut de academia lui Juventus.

De-a lungul timpului, el a adunat 132 de goluri în 20 de meciuri jucate la Juventus. Totodată, are și 23 de selecții pentru echipa națională a Italiei. În Italia, fotbalistul de 34 de ani a mai jucat pentru echipa la care evoluează Dennis Man și Valentin Mihailă, Parma, dar și pentru Empoli.

De asemenea, are și două experiențe extra-europene, în SUA, la Toronto, și în Arabia Saudită, la Al Hilal. În momentul în care evolua pentru Juventus, Giovinco și-a trecut în palmares trei titluri de campion.

Cât despre Răzvan Lucescu, tehnicianul român a revenit la PAOK în această vară. El a semnat un contract pe trei sezoane. Acesta a mai stat pe banca echipei între 2017 și 2019, interval în care a cucerit un titlu de campion și două cupe ale Greciei.