Răzvan Marin, făcut praf în Italia. „Internaționalul” român nu a fost iertat de nimeni după „coșmarul” din weekend

Catinca Giosanu 11.01.2021, 15:40
Răzvan Marin, făcut praf în Italia. „Internaționalul” român nu a fost iertat de nimeni după „coșmarul” din weekend

Deși a fost integralist pentru trupa pregătită de Eusebio Di Francesco, Răzvan Marin a fost criticat dur după golul primit de echipa sa la meciul cu Fiorentina. Internaționalul român nu a fost iertat de nimeni după eșecul din weekend.

Răzvan Marin, făcut praf în Italia

În vârstă de 24 de ani, internaționalul român a fost aspru criticat atât de fani, cât și de colegii săi. Cu toate că a fost titular duminică, internaționalul a fost judecat după o partidă pierdută, 0-1 la Florența. Menționăm faptul că singurul gol al meciului de pe Stadio Artemio Franchi a fost marcat de Dusan Vlahovic (minutul 72). La rândul său, atacantul sârb a ajuns la 6 reușite stagionale.

”Are meritele lui, dar a pierdut o minge însângerată”

Răzvan Marin, care a fost titular duminică, a primit 5,5 în Gazzetta dello Sport.

„Are meritele lui, și-a încercat chiar și șutul, dar a pierdut o minge însângerată, care i-a costat apoi partida pe sarzi”, scrie presa străină.

Formația lui Eusebio Di Francesco se află într-o situație extrem de dificilă. Echipa Cagliari a ajuns pe locul 16 în Serie A, după al patrulea eșec consecutiv și se află la două puncte distanță de zona roșie a clasamentului.

De-a lungul timpului, Răzvan Marin a evoluat în 17 meciuri pentru echipa lui Di Francesco în Serie A. El a marcat un gol și a oferit o pasă de gol.

”S-a lăsat deposedat de Martinez Quarta, apoi a căutat să se revanșeze cu o «torpilă», doar că Drągowski n-a fost depășit.”, notează cotidianul Corriere dello Sport.

Cagliari a transferat o vedetă pe postul lui Răzvan Marin

În ciuda rezultatelor pe care le-a obținut până acum, internaționalul român ar putea pierde locul în echipă. Se pare că evoluțiile mijlocașului nu i-au convins pe cei de la Cagliari. Prin urmare, antrenorul Eusebio Di Francesco s-a văzut nevoit să solicite încă un mijlocaș la acoperire, după ce abia a venit Radja Nainggolan de la Inter.

Se pare că sarzii vor să-i aducă un concurent pe post românului după ”coșmarul” din weekend. Mai exact, este vorba despre ghanezul Alfred Duncan. De precizat este că acesta are 27 de ani și l-a avut mentor pe Di Francesco, la Sassuolo.

Din primele informații, reiese faptul că Duncan s-ar transfera de la Fiorentina sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare la finele sezonului. Cu toate acestea, clubul viola insistă pentru obligația de achiziționare. Ghanezul nu a fost folosit în actuala stagiune decât în patru partide din Serie A și o dată în Cupă. În total, Alfred Duncan a jucat doar 251 de minute.

Urmăriți Playsport.ro și pe