Răzvan Marin și Ianis Hagi i-au pus gând rău lui Mirel Rădoi. Selecționerul, ținta criticilor lansate de tricolori

Bordei Radu / 10.09.2021, 13:33
Răzvan Marin și Ianis Hagi i-au pus gând rău lui Mirel Rădoi. Selecționerul, ținta criticilor lansate de tricolori

Nu este liniște la echipa națională, nici după ce echipa lui Mirel Rădoi a scos 7 puncte, din 9 posibile, în ultimele 3 partide. Tricolorii păstrează șasne importante pentru locul doi, cel care duce la baraj. România se află în grafic și, dacă reușește să câștige meciurile de acasă, cu Islanda și Armenia, se va bate pentru calificarea la Mondial.

Cu toate acestea, Mirel Rădoi va trebui să rezolve repede unele probleme, până luna viitoare. Este vorba de „revolta” noii generații, tinerii tricolori care vor să devină liderii echipei. Aceștia par nemulțumiți de modul cum face Mirel Rădoi lotul.

Răzvan Marin, revoltă contra lui Mirel Rădoi. Mijlocașul este nemulțumit de tratamentul la care a fost supus la lot

Mirel Rădoi l-a preferat pe Dragoș Nedelcu, în meciurile cu Islanda și Macedonia de Nord, iar asta l-a supărat pe fostul jucător al Viitorului. Mijlocașul celor de la Cagliari nu a fost de acord cu deciziile lui Mirel Rădoi.

A fost decizia antrenorului și merg mai departe. Sunt supărat și pentru rezultat, dar și pentru faptul că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Vom vedea în octombrie ce se va întâmpla, acum mă voi gândi doar la echipa de club. Nu mi-a spus nimeni nimic, sunt destul de nervos și supărat și nu vreau să vorbesc mai multe. Merg la echipa mea de club să fiu liniștit, să joc și pe poziția pe care dau cel mai bun randament, a declarat fotbalistul

Răzvan Marin nu este singurul fotbalist care l-a criticat pe selecționer.

Ianis, critici dure la adresa lui Mirel Rădoi. „Întrebați-l pe selecționer” a răbufnit fiul Regelui

Izbucnirea lui Ianis a avut loc anul trecut, după umilința din Norvegia, 0-4. Atunci România a fost călcată în picioare, iar mijlocașul lui Rangers a aruncat săgeți către Mirel Rădoi.

E dezamăgire mare, dar nu asta e fața echipei naționale. Am prins din nou o zi mai puțin bună. Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! au fost declarațiile lui Ianis.

Conform celor de la GSP, cei doi vor să se impună drept noii lideri ai echipei naționale. De aceea sunt mult mai agresivi în declarații. din păcate, evoluțiile lor nu au fost cele mai bune, de aceea selecționerul nu a dorit să se bazeze foarte tare pe ei.

Eu când am de spus ceva unui jucător, o fac în privat. Așa vom rezolva lucrurile, o să vedem, a reacționat și Mirel Rădoi, la finalul meciului cu Macedonia de Nord.