Șef FRF surprinde: ”Îmi pare bine că este supărat Răzvan Marin! Așa a considerat Rădoi, el răspunde de rezultate”

Moldoveanu Camelia / 09.09.2021, 22:16
Șef FRF surprinde: ”Îmi pare bine că este supărat Răzvan Marin! Așa a considerat Rădoi, el răspunde de rezultate”

După ce Răzvan Marin a avut o răbufnire la finalul meciului dintre România și Macedonia de Nord, un oficial FRF a oferit o declarație surprinzătoare. Se pare că deciziile lui Mirel Rădoi nu pot fi contestate, nici măcar de unul dintre cei mai buni fotbaliști din acest moment ai naționalei. Mijlocașul de la Cagliari a reproșat faptul că tehnicianul nu i-a oferit mai multe minute de joc.

Răspunsul FRF după reproșurile lui Răzvan Marin

România a remizat cu Macedonia de Nord, scor 0-0, iar tricolorii au reușit să strângă 7 puncte din cele 9 disponibile în 3 partide. Răzvan Marin a jucat în această partidă doar 28 de minute, iar cu Islanda 15. Singura partidă în care s-a aflat printre integraliști a fost meciul contra Liechtenstein, scor 2-0. Mijlocașul nu a ezita să-i reproșeze lui Mirel Rădoi că nu l-a fost folosit mai mult și, în același timp, că a fost poziționa pe un post unde el nu joacă în Seria A la Cagliari.

Mihai Stoichiță, președinte al Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, i-a oferit o replică fotbalistului. Oficialul a subliniat faptul că Mirel Rădoi este cel care ia deciziile și că își asumă planul tactic.

Mie îmi pare bine că este supărat Răzvan Marin, și nu numai el, mai sunt și alții care nu joacă.

E un jucător excepțional, dar trebuie să demonstreze acest lucru la echipa națională.

Dacă Rădoi a luat considerare că nu e în planul lui tactic, hotărârea lui este lucrul primordial. Cel care e tras la răspundere nu va fi Răzvan la finalul campaniei”, a explicat directorul tehnic al FRF, într-o intervenție la emisiunea Liga Digi Sport.

Mirel Rădoi este apreciat de FRF pentru rezultatele din ultimele meciuri

Oficialul FRF a analizat ultimele meciuri ale echipei naționale a României și este de părere că există îmbunătățiri vizibile. Mirel Rădoi  a fost lăudat pentru că și-a făcut temele bine. În același timp, Mihai Stoichiță i-a atras atenția lui Florin Manea în scandalul iscat în jurul lui Radu Drăgușin.

E un bilanț pozitiv pentru că ne redă speranța la baraj, e foarte important că Rădoi și jucătorii lui nu au primit gol, au dat 4, aseară puteau să câștige, dar să și piardă.

Mirel a conștientizat că sunt aventuri de a juca extrem de ofensiv și altfel decât putem. El a avut ideea de a juca ca echipele mari, dar a devenit mai prudent și a echilibrat atacul cu apărarea și a ajuns la o formulă ca riscul de a primi goluri să fie mai mic și oportunitea de a marca mai mare.

E foarte interesantă combinația de luna viitoare, meciul cu Germania și o finală cu Armenia.

Rădoi și-a făcut temele, știe ce are de făcut. Nu suntem ca Armenia, totul este să fim concentrați și atenți. Ce obținem cu Germania este o chestie de moral pentru meciul cu Armenia.

Am un mesaj clar. La orice națională, nu fac impresarii echipa!”, a precizat oficialul FRF.