Răzvan Zăvăleanu anunță încă 3 mutări la Dinamo: „Sunt străini cu ștate vechi în Liga 1!” Ce se întâmplă cu Steliano Filip

Robert Zanfir / 19.01.2022, 17:26
Răzvan Zăvăleanu anunță încă 3 mutări la Dinamo: „Sunt străini cu ștate vechi în Liga 1!” Ce se întâmplă cu Steliano Filip

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre transferurile pe care le pregătește Dinamo. Administratorul judiciar anunță încă trei veniri. Oficialul clubului a vorbit și despre situația lui Steliano Filip.

Dinamo s-a mișcat mult pe piața transferurilor în această pauză competițională. Rămași în România pentru pregătirea de iarnă, Flavius Stoican și compania au avut timp să caute „pe repede înainte” soluțiile pentru completarea lotului. Tomozei, R. Patriche, I. Jovanovici, Pierret, Chesneau și Alin Buleică au fost rezolvați până acum.

Răzvan Zăvăleanu anunță încă 3 mutări la Dinamo: „Sunt străini cu ștate vechi în Liga 1”

Reprezentantul administratorului judiciar RTZ&Partners de la Dinamo le dă o veste bună fanilor. Anunță alte trei transferuri. Zăvăleanu spune că este vorba de jucători cu experiență în Liga 1.

„Eu din punct de vedere sportiv aș prefera să nu-mi zic părerea pentru că sunt neprofesionist și aș lăsa pe președintele Mureșan și Flavius Stoican să spună lucruri despre jucătorii pe care îi aduc. Ce facem noi este să le sprijinim doleanțele. Ei discută, stabilesc ce jucători să aducă și noi discutăm financiar dacă putem să îi aducem.

Dar, pot să confirm că mai avem discuții pentru 3 jucători în acest moment, destul de cunoscuți. Da, sunt de la noi din campionat. Toți jucători străini dar cu ștate vechi în Liga 1. În cursul zilei de azi a mai fost rezolvat un jucător, așteptăm toate documentele, probabil azi îl vom anunța”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Digi Sport.

Ce se întâmplă cu Steliano Filip

Steliano Filip nu mai vrea să audă de Dinamo. Fundașul stânga are ofertă din Ungaria și vrea neapărat să plece. Totuși, Dinamo nu acceptă o despărțire fără vreun câștig financiar.

„Am avut mai multe schimburi de mesaje cu el, am vorbit des la telefon. Mie-mi pare rău, pentru că eu îl apreciez foarte tare. Mi se pare un băiat sincer, dar nu știu ce-l îndeamnă atât de tare să plece.

Atât antrenorul cât și noi i-am spus că ne bazăm în continuare pe el, și totuși are o atitudine puțin de neînțeles.

Vreau să spun că nici el și nici Iliev nu vor pleca, trebuie să-și respecte contractul. Este la antrenament, amândoi sunt. Două zile a fost învoit, dar n-a plecat de capul lui.

Urmează să vedem care este implicarea lor la antrenamente, ce doresc să facă la meciuri. Ei fac parte contractual din echipă. Logica, bunul simț, îți impun să îți respecți contractul.

Am avut mai multe situații în care ni s-au cerut banii până la sfârșitul contractului, iar când voiau să plece, voiau s-o facă fără niciun ban în schimb.

Dacă Steliano sau Iliev vor avea oferte care să fie în beneficiul clubului, evident că ne vom așeza la masă. Până atunci, nu trebuie să caute să plece”, a mai declarat Răzvan Zăvăleanu pentru sursa amintită.

Cristiano Figueiredo și Jonathan Rodrigues, de la CFR la Dinamo?

Cristi Balaj a vorbit la Playsport Live despre plecările lui Cristiano Figueiredo și a lui Jonathan Rodrigues de la CFR Cluj.

Cei doi ar fi pe lista lui Dinamo, lucru care nu a fost negat de președintele ardelenilor.

Da, chiar azi am discutat cu Cristiano Figueiredo, nu știu dacă va ajunge la Dinamo. Am stabilit condițiile prin care contractul va fi reziliat

(Jonathan Rodrigues – n.r.) este acasă, nu s-a prezentat la programul echipei. I-am adus aminte că trebuie să fie prezent. Rămâne de văzut dacă va reuși să își găsească un contract.
Cristi Balaj la Playsport Live