Reacția lui Mircea Badea după ce Selly a spus că sparge lunar 20 000 de euro: “Da’ cât mănâncă?”

George Drafta 09.03.2023, 14:59
Reacția lui Mircea Badea după ce Selly a spus că sparge lunar 20 000 de euro: “Da’ cât mănâncă?”

Realizatorul tv a rămas „impresionat” de afirmaţiile făcută de vloggerul celebru.

Cu 3,2 milioane de abonaţi pe YouTube acesta se poate lăuda cu venituri care să îi permită să ducă o viaţă lipsită de griji. În aceste condiţii, Selly îşi permite să facă şi cheltuieli lunare de care oamenii obişnuiţi au poate parte în doi ani.

Recent, influencerul a mărturisit că poate să ajungă să plătească sume de până la 20.000 de euro într-o lună pentru chirie, benzină, vacanţe şi mâncare. Acest ultim detaliu i-a atras atenţia lui Mircea Badea. Iar omul de televiziune nu s-a abţinut să nu comenteze pe marginea cheltuielilor extravagante ale lui Selly.

Mircea Badea
Mircea Badea

”Spune că este un om cumpătat. Corect. Ăștia mai predispuși la excese… cheltuiesc alte sume… Altfel, oamenii cumpătați cheltuiesc între 10.000 și 20.000 euro. Dar cât mănâncă? Dar cât plătește chirie? Vă dați seama că dacă n-ar fi cumpătat ar cheltui 100.000 euro lunar”, a fost reacția lui Mircea Badea, în emisiunea sa de la Antena 3 CNN.

Cum ajunge la sumele imense

Selly le-a dezvăluit celor care îl urmăresc pe reţelele sociale că viaţa sa nu este nici pe departe una spectaculoasă. Aşa cum mulţi s-ar aştepta. Iar astfel, misterul sumei de 20.000  de euro cheltuită lunar nu a fost elucidat întru totul. Tânărul de 22 de ani a dezvăluit faptul că mereu 3000 de euro se duc pe chiria locuinţei sale.

Andrei Şelaru este numele real al lui Selly
Andrei Şelaru este numele real al lui Selly

”Am o viață destul de plictisitoare. Mă trezesc, mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara. O dată sau de două ori mănânc la restaurant. Vin acasă și mă culc. Așa arată o zi obișnuită din viața mea”, a transmis Selly în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D.

Iar suma vehiculată  ar putea fi ajustată în condiţiile în care în ea nu sunt incluse costurile pe care firmele sale le au la fiecare 30 de zile. Acestea sunt acoperite în urma sumelor încasate din Youtube sau de pe urma contractelor de imagine.

Urmăriți Playsport.ro și pe