Reacția lui Toni Petrea după victoria obținută împotriva Craiovei: ”Eram pe ultimul loc, am trecut de el. De acum va trebui să fim mai atenți”

Giosanu Catinca 10.10.2022, 19:47
Reacția lui Toni Petrea după victoria obținută împotriva Craiovei: ”Eram pe ultimul loc, am trecut de el. De acum va trebui să fim mai atenți”

Chindia Târgoviște s-a impus cu 1-0 în fața echipei FCU Craiova într-un meci disputat luni, în etapa a 13-a a Superligii. Elevii lui Anton Petrea au avut în majoritatea timpului controlul balonului și astfel au câștigat meciul.

Popadiuc a marcat unicul gol al meciului

Meciul dintre Chindia Târgoviște și FCU Craiova, din etapa a 13-a a Ligii 1, s-a terminat cu victoria la limită a dâmbovițenilor.

Duelul a început la ora 17:00, iar scorul a fost deschis abia în minutul 64 de Doru Popadiuc. Acesta din urmă a marcat cu piciorul stâng! Daniel Popa a dat pasa de gol.

Reușita lui Popadiuc a fost precedată de o serie de gafe în defensiva oltenilor.

Reacția lui Toni Petrea

Antrenorul Chindiei Târgoviște a tras concluziile la finalul meciului cu FCU Craiova. Tehnicianul român

Suntem o echipă în căutare de puncte, disperată de puncte. Cred că am făcut un joc bun, a fost o victorie meritată, zic eu.

Fiecare antrenor are metodele lui, important e să te faci înțeles, iar ei să pună în aplicare când intră pe teren.

Eram pe ultimul loc, am trecut de el, de acum va trebui să fim mai atenți. Campionatul e lung, mai sunt multe meciuri, important e să ne dorim mult mai mult. Jucătorii au valoare și pot câștiga meciuri, eu îmi doresc și mai mult de la ei. Vreau să avem posesia, sper să ne perfecționăm și din acest punct de vedere.

Studiem și adversarii, e normal, căutăm să fim o echipă cât mai scurtă, cât mai compactă. Știam că ei vor să scoată cât mai mulți oameni din joc, dar elevii mei s-au grupat foarte bine și au închis toate culoarele.

Nu vreau să spun că urmează un meci mai greu sau mai ușor. Toate echipele din liga 1 sunt bune. Nu există meci ușor.”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului cu FCU Craiova.

FCU Craiova 1948 – Chindia, echipe de start

FCU Craiova 1948: Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Van Durmen – Baeten, Bauza, Chițu – Ganea
REZERVE: Gurău, Enache, Paramatti, D. Albu, D. Croitoru, Marquet, Bahassa, Sidibe, Jibril Ibrahimi
ANTRENOR: Marius Croitoru

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu – Passaglia, Vorobjovas – Neguț, Popadiuc, Șerban – Popa
REZERVE: Moldovan, Ioniță, Dima, Mihaiu, Atanase, Grubac, Chamed, Cherchez, Ndom
ANTRENOR: Anton Petrea

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitru: Rareș George Vidican (Satu Mare) / A1: Ciprian Danșa (Satu Mare) / A2: Adrian Vornicu (Iași) / Arbitru VAR: Radu Petrescu (București) / Arbitru AVAR: Vlad Bârleanu (București) / R1: Horia Mladinovici (București) / Observator arbitri: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea)

Urmăriți Playsport.ro și pe