Reacție nemaivăzută a lui Moruțan, după pierderea titlului: „Îmi cer scuze, n-am putut face mai mult! Sunt supărat. Vă rog, fără înjurături”

Moldoveanu Camelia 18.05.2021, 23:27

Olimpiu Moruțan a avut o reacție neprevăzută imediat după încheierea meciului CFR Cluj -Botoșani, scor 1-0 pentru noua campioană a României. Jucătorul FCSB a transmis un mesaj fanilor prin care își cere iertare pentru pierderea titlului.

Olimpiu Moruțan: „Îmi cer scuze, n-am putut face mai mult! Sunt supărat. Vă rog, fără înjurături”

Olimpiu Moruțan mesaj Facebook
Olimpiu Moruțan mesaj emoționant pe Facebook

FCSB a pierdut și ultima speranță pentru a mai fi campioană. Echipa lui Gigi Becali a ratat titlul și în acest an în fața CFR Cluj. Olimpiu Moruțan a postat un mesaj pe contul său de Facebook imediat ce s-a încheiat partida dintre CFR Cluj și Botoșani.

CFR Cluj Campioana României. Îmi pare nespus de rău că v-am dezamăgit încă un an. Îmi cer scuze că n-am putut face mai mult să-mi ajut echipa. Ce-i drept, am avut și mult ghinion sezonul acesta cu accidentările multe, puncte pierdute. Îmi cer scuze și în numele echipei ca n-am putut face mai mult cu toții. Știu că sunteți supărați pe noi, dar am dat tot ce am putut. Eu chiar îmi doream foarte mult acest titlu de campion. Nu mai știu ce să zic. Sunt foarte supărat. Vă rog, dacă se poate, fără înjurături și etc.”, a scris Moruțan pe Facebook.

Înainte de pierderea titlului, Olimpiu și-a petrecut timpul cu un coleg de la FCSB

Într-una dintre zilele trecute, Olimpiu Moruțan a ieșit să-și bea cafeaua în aer liber. Nu a ales centrul Capitalei sau vreun local de fițe din Herăstrău. Tânărul fotbalist a mers în Pipera. Aflat la un kilometru de casa lui Gigi Becali, patronul FCSB, localul respectiv a fost preferat de Moruțan pentru câteva zeci de minute de relaxare.

Alături de Olimpiu Moruțan s-a aflat un alt tânăr de perspectivă din lotul FCSB. Este vorba despre Ovidiu Perianu. Cei doi au mers la terasa cu pricina și au servit câte o cafea. În timpul petrecut la terasă, cei doi jucători ai FCSB au putut admira construcția în care investește Gigi Becali. Panorama oferită de terasa localului este una inedită. Din locul în care cei doi fotbaliști se aflau, se putea vedea perfect stadiul construcției bisericii ridicate de patron.

Transferul lui Olimpiu Moruțan la Inter, un bluff?

Transferul lui Olimpiu Moruțan a stârnit numeroase controverse în rândul marilor voci ale fotbalului românesc. Mijlocaşul ofensiv a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa, printre care Valencia, Galatasaray, Cagliari, precum și Inter Milano. Conform impresarului Florin Vulturar, Moruţan a avut în iarnă şi o ofertă de la Al Ain.

Moruțan a crescut foarte mult. Cred că se va putea transfera în unul dintre cele mai bune campionate din lume. Am văzut cum fostul său coleg, Dennis Man, s-a integrat foarte repede. Pot spune că avem discuții cu două cluburi italiene. Intermediarul din Italia, Federico Pastorello, vorbește cu două echipe, dar nu le pot da nume. Vom vedea ce se va întâmpla. În plus, în ultimele zile a existat un interes pentru el din Spania.”, spunea Florin Vulturar.