Reacție surprinzătoare a iubitei lui David Popovici. Cerința tinerei către jurnaliștii prezenți la aeroport

Dragos Stefanescu 28.06.2022, 23:13
Reacție surprinzătoare a iubitei lui David Popovici. Cerința tinerei către jurnaliștii prezenți la aeroport

David Popovici a scris pagini de istorie în cadrul Campionatului Mondial de Natație de la Budapesta. Tânărul sportiv român a cucerit două medalii de aur și a uimit lumea sportului mondial. La revenirea triumfală în România, marele campion a fost așteptat la aeroport și de iubita sa. Aceasta a fost însă extrem de discretă și le-a cerut jurnaliștilor prezenți să nu o filmeze.

Iubita lui David Popovici, extrem de discretă la sosirea  marelui nostru campion în România

Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta 2022 va rămâne cu siguranță în memoria tuturor românilor. Rezultatele de excepție obținute de David Popovici (17 ani) au rescris istoria natației mondiale. Tânărul sportiv român a cucerit medalia de aur în cadrul probelor de 200 și 100 de metri liber. David este al doilea înotător din istorie care obține această performanță în cadrul unui Campionat Mondial. Americanul Jim Montgomery a mai reușit acest lucru în anul 1973, la Belgrad.

Rezultatele uluitoare obținute de David Popovici au produs un val de euforie fără precedent în România. La sosirea în țară, David a fost așteptat de foarte mulți oameni. Printre jurnaliști, fani și politicieni s-a aflat și iubita lui David, Taisia. Aceasta a fost însoțită de o prietenă și a avut o atitudine extrem de discretă. Când jurnaliștii au încercat să o filmeze și să o asalteze cu întrebări, ea a rugat să fie lăsată în pace. ”Nu mă mai filmaţi!”, a spusl Taisia, care şi-a pus telefonul în dreptul capului, fiind vădit deranjată de camerele TV.

Robert Glință nu contenește cu laudele la adresa lui David Popovici. ”Și-a înecat concurența”

Celălalt reprezentant al României la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta a fost Robert Glință. Acesta a concurat în finala probei de 100 de metri spate, unde s-a clasat pe locul 8. Mai mult, Glință a obținut calificarea și în proba de 50 de metri spate, terminând cursa pe locul 5, cu un timp de 24,57.

Copleșit de suportul primit din partea fanilor, Robert Glință a transmis un mesaj de mulțumire la finalul competiției din capitala Ungariei. Totodată, Glință nu a uitat să laude încă o dată performanța uluitoare obținută de colegul și prietenul său David Popovici.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați urmărit, celor care ați venit să ne priviți și celor care v-ați gândit la noi în aceste zile.

Voi sunteți adevarații eroi care ați făcut valuri. Desigur, împreună cu David, care a făcut la valuri de aproape și-a înecat concurența. Way to go giant!”, a scris Robert Glință pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe